ماهان شبکه ایرانیان

خوراک مجارستانی؛ غذایی کامل و سرشار از پروتئین

خوراک مجارستانی تمام ویژگی‌های یک غذای کامل را دارد و می‌تواند به سادگی وارد برنامه غذایی تان شود. کالری یک وعده آن کمی بالا است، اما کیفیت کالری که وارد بدنتان می‌کنید فوق العاده است.

وب سایت کرمانی: خوراک مجارستانی یک غذای فوق العاده است که علاوه بر سالم بودن قابل انجماد نیز هست. این یعنی می توانید این غذا را تا مدت ها در فریزر نگهداری کنید. و اما ببینیم غذای امروز چه ویژگی های تغذیه ای دارد.

همانطور که می دانید گوشت قرمز حاوی کامل ترین پروتئین است و برای پوست و مو بسیار خوب است. همچنین پروتئین موجود در آن کمک می کند عمل هضم کندتر پیش برود، بنابراین مدت زمان طولانی تری سیر خواهید بود. روغن زیتون نیز حاوی چربی سالم است و چربی هم از جمله غذاهای دیر هضم است. دیگر مواد این خوراک را سبزیجات و ادویه ها تشکیل می دهند که حاوی کربوهیدرات سالم و فیبر هستند. خوراک مجارستانی تمام ویژگی های یک غذای کامل را دارد و می تواند به سادگی وارد برنامه غذایی تان شود. کالری یک وعده آن کمی بالا است اما کیفیت کالری که وارد بدنتان می کنید فوق العاده است.

مواد لازم:

  • 750 گرم فیله گوساله که به قطعات 2.5 سانتی قطعه قطعه شده باشد
  • سه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • دو عدد پیاز متوسط، خرد شده
  • دو قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
  • یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
  • یک قاشق غذا خوری دانه های زیره
  • سه حبه سیر، خرد شده
  • یک فنجان سرکه انگور
  • دو فنجان آب
  • یک و یک دوم فنجان آبِ گوشت بدون نمک
  • 500 گرم سیب زمینی کوچک که به قطعات 2.5 سانتی خرد شده باشند
  • سه عدد هویج خرد شده به قطعات مختلف
  • دو عدد فلفل دلمه ای، برش خرده

 

خوراک مجارستانی
دستور پخت:

  1. به گوشت ها یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه بزنید. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی دمای متوسط رو به بالا گرم کنید. یک سوم گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که دو طرف گوشت ها قهوه ای طلایی شد آنها را بپزید. گوشت ها را به یک بشقاب منتقل کنید. همین فرآیند را دو مرتبه دیگر با گوشت ها انجام دهید.
  2. شعله را تا متوسط پایین بیاورید و پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. آرد، فلفل قرمز، زیره و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید و 2 دقیقه یا تا زمانی که حالتی سفت بگیرد بپزید. در حال پخت مواد را دائم بهم بزنید.
  3. یک فنجان آب، آبِ گوشت و گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنید. شعله را کم کنید و به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید. سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای و یک فنجان آب باقی مانده را اضافه کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و 45 دقیقه تا 1 ساعت دیگر بپزید ( تا زمانی که مواد نرم شوند ). با یک چهارم باقی مانده نمک و یک چهارم باقی مانده فلفل به خوراک چاشنی بزنید. غذا آماده سرو است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان