ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی از معروف‌ترین کوکوهای ایرانی است که به دو روش کوکو سیب زمینی خام و پخته درست می‌شود؛ در تهیه این کوکو به صورت خام، سیب زمینی را قبل از سرخ کردن نمی‌پزند. به همین علت از نوع پخته شده آن پرطرفدارتر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

کوکو سیب زمینی از معروف‌ترین کوکوهای ایرانی است که به دو روش کوکو سیب زمینی خام و پخته درست می‌شود؛ در تهیه این کوکو به صورت خام، سیب زمینی را قبل از سرخ کردن نمی‌پزند. به همین علت از نوع پخته شده آن پرطرفدارتر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی

  • 4 عدد سیب زمینی
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • سبزیجات معطر و کوهی به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

سیب زمینی‌ها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید سپس آب سیب زمینی را کاملا بگیرید. این کار به اصطلاح از وا رفتن کوکو جلوگیری می‌کند.

پیاز را به صورت جداگانه رنده کرده و آب آن را نیز جدا کنید سپس پیاز را با سیب زمینی مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را همراه زعفران دم کرده، نمک، فلفل، سیزیجات خشک خرد شده و زردچوبه به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید.

در ادامه یک قاشق آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود و مخلوط را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مایه کوکو آماده سرخ کردن است.

یک تابه بردارید، مقداری روغن داخل آن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. به وسیله یک قاشق مقداری از مایه کوکو را بردارید، داخل روغن قرار دهید و سریع با قاشق به آن شکل دهید. 

به همین ترتیب کل مایه را سرخ کرده و برای این که روغن اضافی کوکو را بگیرید. داخل یک بشقاب، دستمال کاغذی بچینید و کوکوها را روی دستمال بچینید.

اگر دوست دارید کوکو یک تیکه درست کنید، کل مایه را داخل تابه ریخته به صورت یکجا بریزید و سرخ کنید سپس آن را برگردانید تا سمت دیگرش سرخ شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان