طرز تهیه کوکی جو پرک با تزئین گیلاسی

کوکی دسری خوشمزه و محبوب بچه هاست که انواع مختلفی دارد در این مطلب طرز تهیه کوکی با جوپرک و گیلاس را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی: کوکی دسری خوشمزه و محبوب بچه هاست که انواع مختلفی دارد در این مطلب طرز تهیه کوکی با جوپرک و گیلاس را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

مواد لازم:

  • کره: 60 گرم
    شکر: 60 گرم
    تخم مرغ: یک عدد
    وانیلین: یک چهارم قاشق چای خوری
    آرد: 115 گرم
    جوپرک: به مقدار لازم
    گیلاس: تعدادی

کوکی های گیلاس و جوپرک (Cherry & Oats Cookies)

طرز تهیه:

  1. کره و شکر را با همزن بزنید تا صاف و سبک شود.
  2. سپس تخم مرغ و وانیلین را بیفزایید و هم بزنید تا رنگ مایه روشن شود.
  3. بعد آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست آورید.
  4. از خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری برداشته در دست گرد کرده.
  5. در جوپرک بغلتانید و در سینی چرب شده بچینید.
  6. کوکی ها را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید.
  7. بعد از پخت و خنک شدن روی هر کدام یک گیلاس بگذارید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان