شناسه : ۹۵۹۹۵۷ - جمعه ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۴۰
طرز تهیه کوکی جو پرک با تزئین گیلاسی
کوکی دسری خوشمزه و محبوب بچه هاست که انواع مختلفی دارد در این مطلب طرز تهیه کوکی با جوپرک و گیلاس را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی: کوکی دسری خوشمزه و محبوب بچه هاست که انواع مختلفی دارد در این مطلب طرز تهیه کوکی با جوپرک و گیلاس را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که لذت ببرید.
مواد لازم:
- کره: 60 گرم
شکر: 60 گرم
تخم مرغ: یک عدد
وانیلین: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: 115 گرم
جوپرک: به مقدار لازم
گیلاس: تعدادی
طرز تهیه:
- کره و شکر را با همزن بزنید تا صاف و سبک شود.
- سپس تخم مرغ و وانیلین را بیفزایید و هم بزنید تا رنگ مایه روشن شود.
- بعد آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست آورید.
- از خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری برداشته در دست گرد کرده.
- در جوپرک بغلتانید و در سینی چرب شده بچینید.
- کوکی ها را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید.
- بعد از پخت و خنک شدن روی هر کدام یک گیلاس بگذارید.