وب سایت کرمانی: تا در فصل بهار هستیم و انواع سبزیجات تازه و خوشمزه در دسترس است باید از فرصت استفاده کنیم. سبزیجات سرشار از فیبر و مواد مغذی هستند و در عین حال کالری بالایی ندارند. دستور غذایی امروز علاوه بر سبزیجات حاوی ساق مرغ نیز هست که پروتئین بالایی دارد. اما در کنار این دو از طعم نیز نباید غافل شد، آنچه به غذای امروز طعمی خاص می دهد نیز سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها است بنابراین بدون نمک و قند اضافه می توانید غذایی لذیذ برای خود آماده کنید.
مواد لازم:
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- چهار عدد ساق مرغ با استخوان
- یک دوم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- یک فنجان سیب زمینی کوچک که از وسط دو نیم شده باشد
- یک و یک دوم فنجان مارچوبه که به قطعات 4 سانتی تقسیم شده باشد
- یک چهارم فنجان نخود فرنگی
- ترخون تازه و خرد شده
مواد لازم برای موسیر سرکه ای:
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک قاشق غذا خوری سرکه انگور
- یک قاشق غذا خوری موسیر خرد شده
- یک قاشق چای خوری سس خردل
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
دستور پخت:
- فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. به ساق های مرغ نمک و فلفل بزنید. ساق ها را از سمت پوستشان روی روغن داغ قرار دهید سپس تا زمانی که پوستش طلایی رنگ شود بپزید. حدود 10 دقیقه. ساق را برگردانید و سمت دیگر را نیز بپزید، حدود 5 دقیقه. ساق مرغ ها را به یک بشقاب منتقل کنید.
- سیب زمینی ها را به ماهی تابه اضافه کنید و تکانشان دهید تا با روغن ماهی تابه چرب شوند. مرغ ها را دوباره به ماهی تابه بازگردانید. ماهی تابه را در فری که حالا گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بماند تا زمانی که سیب زمینی ها تقریبا پخته شوند، 12 تا 15 دقیقه. مارچوبه و نخود فرنگی را به ماهی تابه اضافه کنید همشان بزنید تا چرب شوند. اجازه دهید حدود 3 تا 4 دقیقه در فر بمانند.
- آماده کردن موسیر سرکه ای: روغن، سرگه انگور، موسیر، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بهم بزنید. ترکیب بدست آمده را روی سبزیجات و مرغ ها بریزید. سپس روی غذای خود کمی ترخون بریزید و بلافاصله سرو کنید.