شناسه : ۹۶۷۳۰ - چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۱۴
خوشمزه روز: پیراشکی سرخ کرده قیفی [تماشا کنید]
این پیراشکی های خوشمزه تقریبا شبیه بامیه هستند با این تفاوت که شیره قند ندارند و با پودر قند سرو می شوند اما خودتان می توانید آن ها را با شکلات آب شده سرو و میل کنید. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.
این پیراشکی های خوشمزه تقریبا شبیه بامیه هستند با این تفاوت که شیره قند ندارند و با پودر قند سرو می شوند اما خودتان می توانید آن ها را با شکلات آب شده سرو و میل کنید. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- 2 پیمانه شیر
- 1 عدد تخم مرغ هم زده
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 2 پیمانه آرد کامل
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری کره آب شده
- پودر قند
- روغن سرخ کردنی
طرز تهیه
- در یک کاسه، شیر، تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
- در کاسه ای دیگر، آرد، نمک، جوش شیرینی و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.
- مخلوط مواد خشک را به تدریج و کم کم به مواد خیس اضافه کرده و هم بزنید. سپس کره آب شده را اضافه کنید.
- روغن را درون یک قابلمه متوسط و روی حرارت ملایم تا دمای 180 درجه سانتی گراد داغ کنید. مخلوط مواد را درون قیف بریزید.
- به شکل و اندازه دلخواه از مواد داخل روغن داغ ریخته و اجازه دهید کاملا سرخ شده و طلایی شود. 3 تا 4 دقیقه کافی است.
- آن ها را از روغن کشیده، روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. سپس آن ها را داغ سرو کنید.