شناسه : ۹۶۸۴۳۷ - چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۱۱
توصیههای لازم در خصوص پیشگیری از تب کریمه کنگو
مدیر کل دامپزشکی گلستان گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما ضروری است مردم نسبت به ابتلاء به بیماری تب کریمه کنگو دقت داشته باشند
مدیر کل دامپزشکی گلستان گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما ضروری است مردم نسبت به ابتلاء به بیماری تب کریمه کنگو دقت داشته باشند.
به گزارش به نقل از ایسنا، عامل این بیماری ویروس است که در خون دام مبتلا وجود دارد. دام بیمار فاقد علائم بیماری است.
این بیماری از طریق گزش کنههایی که از خون دام بیمار تغذیه کردند، به انسان منتقل میشود.
مدیر کل دامپزشکی گلستان با تأکید بر اینکه از شهروندان میخواهیم در زمان خرید گوشت قرمز از سلامت آن اطمینان داشته باشند، گفت: به زنان خانهدار توصیه میشود هنگام تمیز کردن و یا قطعه قطعه کردن گوشت باید از دستکش استفاده کرده و در پایان کار دستها را با آب و صابون شستشو دهند.
دکتر «محمود رضا وفایی» تصریح کرد: هماکنون کشتارگاههای دام استان دارای پیش سرد کن هستند و دام پس از ذبح به مدت 24 ساعت تحت نظارت ناظرین بهداشتی در سردخانه کشتارگاه حفظ میشود که عامل مهمی در کنترل بیماری تب کریمه کنگو است.
وی تصریح کرد: ضرورت دارد شهروندان ضمن تهیه گوشت از قصابیهای مجاز، دقت کنند که لاشهها دارای برچسب و مهر دامپزشکی باشد. همچنین شهروندان گوشت خود را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند.
وفایی خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از کشتار غیر بهداشتی توسط برخی افراد سودجو که یکی از مهمترین راههای انتقال بیماری تب کریمه کنگو است باید همه دستگاههای ذیربط همچنین شهروندان همت داشته باشند و برای بهبود وضعیت بهداشتی جامعه به همکاران ما کمک کنند.
مدیر کل دامپزشکی گلستان یادآور شد: شهروندان میتوانند مواردی از قبیل محلهای توزیع و یا کشتار غیر بهداشتی دام را به شبکههای دامپزشکی و یا تلفن 1512 اطلاعرسانی کنند.