ماهان شبکه ایرانیان

گزارش خبرنگار مهر از روسیه؛

جهانبخش: می‌دانستیم مراکشی‌ها را چگونه عصبانی کنیم

هافبک تیم ملی فوتبال ایران گفت: به بهترین شکل مقابل مراکش بازی کردیم و توانستیم برنده میدان شویم.

جهانبخش: می‌دانستیم مراکشی‌ها را چگونه عصبانی کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جهانبخش پس از پیروزی یک بر صفر تیم ملی فوتبال ایران برابر مراکش در خصوص مصدومیت خود در اواخر این بازی اظهار داشت: دوقلوی پایم آسیب دید، فکر می‌کنم این اتفاق حوالی دقیقه 70 رخ داد اما تصمیم گرفتم به بازی کردنم ادامه دهم ولی متأسفانه دقیقه 83 بود که احساس کردم دیگر نمی‌توانم بازی کنم و بهتر است تعویض شوم.

هافبک تیم ملی فوتبال ایران درباره نتیجه این بازی افزود: می‌دانستیم مراکشی‌ها در 15 دقیقه ابتدایی بازی قرار است فشار زیادی روی دروازه ما وارد کردند تا دفاع کنیم، به همین خاطر بسته بازی کردیم تا بتوانیم از شانس‌هایی که پشت محوطه جریمه آنها به دست می‌آوریم، به گل برسیم. بازی‌های آنها را دیده بودیم و می‌دانستیم اگر به آنها فضای بازی ندهیم و فیزیکی بازی کنیم از لحاظ روحی و روانی به مشکل برخواهند خورد و عصبانی می شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به بهترین شکل بازی کردیم و واقعاً از کسب این پیروزی خوشحالم؛ چند شانس خیلی خوب هم در نیمه اول به دست آوردیم. در نیمه دوم هم خیلی خوب بازی را کنترل کردیم و توانسیم در آخرین ثانیه‌ها به آنها ضربه بزنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان