ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیۀ پای اسفناج و پنیر؛ غذایی سریع و خوشمزه

سلام به همراهان همیشگی روزچین. امروز هم با یکی دیگر از دستورالعمل‌های آشپزی همراه شما هستیم. این‌بار با یک غذای سریع و سالم به نام پای اسفناج و پنیر. درست‌کردن این غذای خوشمزه، انرژی و زمان زیادی از شما نمی‌گیرد، ولی ویتامین‌های زیادی را به بدنتان وارد می‌کند. در ادامه با ما همراه باشید و دستور تهیۀ این غذای سبک را به همراه آموزش ویدئویی ببینید.

طرز تهیۀ پای اسفناج و پنیر؛ غذایی سریع و خوشمزه

سلام به همراهان همیشگی روزچین. امروز هم با یکی دیگر از دستورالعمل‌های آشپزی همراه شما هستیم. این‌بار با یک غذای سریع و سالم به نام پای اسفناج و پنیر. درست‌کردن این غذای خوشمزه، انرژی و زمان زیادی از شما نمی‌گیرد، ولی ویتامین‌های زیادی را به بدنتان وارد می‌کند. در ادامه با ما همراه باشید و دستور تهیۀ این غذای سبک را به همراه آموزش ویدئویی ببینید.

مواد لازم برای تهیۀ پای اسفناج و پنیر

اسفناج تازه: یک دستۀ متوسط
تخم‌مرغ: یازده عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پنیر فتا: یک فنجان کوچک
بیکن یا کالباس مرغ خردشده: یک فنجان
پیاز: یک عدد متوسط

طرز تهیۀ پای اسفناج و پنیر

قبل از هرچیزی بهتر است این نکته را یادآور شویم که برای تهیۀ این غذا یا هر غذای دیگری که به اسفناج نیاز دارد، بهتر است از اسفناج تازه استفاده کنید. اولین مرحله برای تهیۀ پای اسفناج، شستن اسفناج‌هاست. دستۀ اسفناج را از هم باز کرده و خوب بشویید. حالا اسفناج‌ها را درون دستگاه بخار‌پز بریزید تا مقداری پخته شوند. برای این کار همچنین می‌توانید اسفناج‌ها را درون یک آبکش ریخته و روی یک ظرف آب در حال جوش قرار دهید تا بخارپز شوند. دقت داشته باشید که اسفناج‌ها نباید خیلی بپزند. اسفناج بخارپز را روی سطح کارتان قرار داده و به کمک یک ساتور به قطعات متوسط خرد کنید.

از‌طرف‌دیگر یک ظرف بزرگ بردارید و یازده عدد تخم‌مرغ درون آن بشکنید و مقداری نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را به کمک یک همزن دستی باهم مخلوط کنید. بیکن یا کالباس مرغ را درون یک تابه ریخته و در مقدار کمی روغن تفت دهید. حالا پیازهای نگینی را اضافه کنید و همراه بیکن تفت دهید. در مرحلۀ بعد اسفناج‌های خردشده را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در این مرحله مقداری نمک به مخلوط اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اسفناج اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه دهید تا مخلوط روی حرارت باشد و مقداری خودش را بگیرد. در آخرین مرحله پنیر فتا را اضافه کرده و تابه را برای 10 دقیقه در فر 180 درجۀ سانتیگراد قرار دهید. تابه را از فر خارج کرده و میزان سفتی پای اسفناج را بررسی کنید، اگر به میزان پخت بیشتری احتیاج داشت، آنرا برای پنج دقیقۀ دیگر درون فر قرار دهید.

پای اسفناج خوشمزۀ شما آمادۀ سرو است. می‌توانید آن را مطابق ویدئو به قطعات کوچک‌تر برش زده و به عنوان یک وعدۀ سبک ناهار یا شام نوش‌جان کنید.

منبع: foodwishes

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان