ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دسر بستنی و هلو

بستنی یک خوراکی خوشمزه و دوست داشتنی که قرن‌هاست به عنوان یک دسر خوشمزه مورد مصرف ما قرار دارد و تقریبا جزیی جدایی ناپذیر از فرهنگ غذایی ملت‌ها شده است. در این مطلب به طرز تهیه دسر بستنی و هلو می‌پردازیم که یک دسر خوشمزه و دلچسب است.

طرز تهیه دسر بستنی و هلو

بستنی یک خوراکی خوشمزه و دوست داشتنی که قرن‌هاست به عنوان یک دسر خوشمزه مورد مصرف ما قرار دارد و تقریبا جزیی جدایی ناپذیر از فرهنگ غذایی ملت‌ها شده است. در این مطلب به طرز تهیه دسر بستنی و هلو می‌پردازیم که یک دسر خوشمزه و دلچسب است.

مواد لازم برای تهیه دسر بستنی و هلو

  • دو سوم پیمانه آرد
  • یک چهارم پیمانه شکر
  • سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر
  • 3 قاشق چایی خوری کره یخ زده
  • دو الی دو و نیم قاشق غذا خوری عصاره وانیل
  • 4 عدد زرده تخم مرغ
  • یک دوم پیمانه شکر
  • 2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
  • یک پیمانه هلوی تازه و خرد شده
  • 1 پیمانه مربای هلو
  • 1 قاشق چایی خوری وانیل
  • 1 پیمانه شیر نارگیل

دسر بستنی و هلو

طرز تهیه دسر بستنی و هلو

قبل از هر کاری فر را روی 350 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند. آرد، شکر و بیکینگ پودر را درون یک کاسه متوسط بریزید و با هم ترکیب کنید. کره را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا به یک ترکیب یک دست و لطیف برسید.

خمیر به دست آمده را در نوارهای 2 سانتی‌متری روی سینی گاز بچینید و برای مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد. 

برای آماده کردن بستنی، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا یک سس لطیف به دست آید. آن را تحت یک حرارت ملایم و در مدت طولانی قرار دهید تا بپزد و در تمام مدت لازم است که آن را هم بزنید تا زمانی که مخلوطتان کمی غلظت پیدا کند و ضخیم شود.

می‌توانید از بستنی وانیلی آماده استفاده کنید و آن را با مربای هلو ترکیب کنید و دوباره در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

نصف پیمانه از مربای هلو، عصاره وانیل و شیر نارگیل را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آن‌ها را درون یک ظرف در دار بریزید و آن را درون کاسه بستنی ساز بریزید و اجازه دهید تا حاضر شود.

یک لایه بستنی درون ظرف سروتان بریزید کمی از مربای هلو روی آن بریزید و مقداری از خمیرهای پخته شده را روی آن قرار دهید و این مراحل را تکرار کنید تا موادتان به اتمام برسد. در نهایت روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو درون فریزر قرار دهید و هنگامی که خواستید این دسر را سرو کنید روی آن را با هلوهای تکه تکه شده تزیین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان