ماهان شبکه ایرانیان

سخنگوی سازمان غذا و دارو؛

افزایش دو برابری قیمت انسولین را تایید نمی کنم

سخنگوی سازمان غذا و دارو، گفت: افزایش دو برابری قیمت انسولین را تایید نمی کنم.به گزارش به نقل از مهر،دکتر کیانوش جهانپور در خصوص اینکه گفته می شود قیمت انسولین به دو برابر افزایش یافته است، اظهارداشت: چنین ادعایی را تایید نمی کنم

افزایش دو برابری قیمت انسولین را تایید نمی کنم

سخنگوی سازمان غذا و دارو، گفت: افزایش دو برابری قیمت انسولین را تایید نمی کنم.

به گزارش به نقل از مهر،دکتر کیانوش جهانپور در خصوص اینکه گفته می شود قیمت انسولین به دو برابر افزایش یافته است، اظهارداشت: چنین ادعایی را تایید نمی کنم.

وی افزود: سقف افزایش قیمت دارو در سال جاری حداکثر 9 درصد پیش بینی شده که شامل همه اقلام دارویی نمی شود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو، توضیح داد: قیمت برخی اقلام دارویی ثابت می ماند و در برخی داروها شاهد کاهش قیمت و بعضی نیز افزایش تا سقف 9 درصد خواهند داشت.

وی افزود: سال گذشته شاهد افزایش 7 درصدی قیمت دارو بودیم که برای امسال این عدد به 9 درصد افزایش یافته است.

جهانپور، در عین حال افزایش 2 برابری قیمت انسولین را تایید نکرد و گفت: افزایش قیمت دارو بر اساس سقف 9 درصدی برای سبد دارویی در سال جاری در نظر گرفته شده است.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان