شناسه : ۹۸۲۸۶ - جمعه ۲۷ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۵۴
خوشمزه روز: کیک ساندویچی [تماشا کنید]
در تهیه این کیک ساندویچی از سالمون دودی استفاده شده اما شما می توانید از گوشت یا مرغ ریش ریش شده هم بهره بگیرید. برای یادگیری روش تهیه آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
در تهیه این کیک ساندویچی از سالمون دودی استفاده شده اما شما می توانید از گوشت یا مرغ ریش ریش شده هم بهره بگیرید. برای یادگیری روش تهیه آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 3 اسلایس نان تست
- پنیر خامه ای
- خیار
- سالمون دودی
- شوید
- گوجه فرنگی گیلاسی
- جعفری
طرز تهیه
- با استفاده از یک قالب گرد، نان های تست را به اندازه برابر برش دهید.
- روی هر لایه از نان ها، یک لایه پنیر خامه ای بمالید. روی آن خیار قرار دهید.
- سپس لایه دیگری نان گذاشته و روی آن دوباره پنیر خامه ای بمالید، در این مرحله، به جای خیار، سالمون دودی بگذارید.
- لایه آخر نان را گذاشته و تمامی سطح رویی و بیرونی نان ها را با پنیر خامه ای پوشش دهید.
- روی سطح پنیر، شوید بچسبانید تا عطر و طعم خوبی به ساندویج بدهد، در ضمن موجب زیبایی کیک هم بشود.
- در آخر، گوجه های گیلاسی را از وسط دو نیم کرده و روی سطح کیک بگذارید و با جعفری تزئین کنید.