سرویس سبک زندگی فردا: لوبیا سبزها را ریز خرد کنید. سپس به نقل از زندگی آنلاین روی سینی فر کاغذ بکشید و لوبیا را روی آن قرار دهید و 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزید.
9 تا 12 ماه
مواد لازم پوره لوبیا سبز و ریحان
لوبیا سبز تازه 2 پیمانه
ریحان 4 برگ
آب سه چهارم پیمانه
روش تهیه پوره لوبیا سبز و ریحان
لوبیا سبزها را بشویید و به صورت تکههای ریز خرد کنید.
سپس روی سینی فر کاغذ بکشید و لوبیا را روی آن قرار دهید و 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزید.
حالا لوبیا سبز، آب و برگهای ریحان را در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا پوره یکدستی حاصل شود.