ماهان شبکه ایرانیان

کتلت میگو غذایی خوش طعم

حالا مایه کتلت را ورز می‌دهیم تا منسجم و یکنواخت شود و کتلت موقع سرخ شدن وا نرود. وقتی مایه کتلت سرد شد تکه تکه از آن بردارید و با دست گلوله کرده و بعد هم گردش کنید. حالا هر دو طرف آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.

سرویس سبک زندگی فردا:  اگر ترس از بوی بد میگو نباشد، می‌شود غذا‌های خیلی متنوع و خوشمزه‌ای را با میگو درست کرد. به نقل از بیتوته مثل دستور غذای امروز که یه کتلت لذیذ با میگو هست و به شما پیشنهاد می‌کنم بدون ترس از بدبو شدن آن حتما آن را درست کنید، چون راه بوگیری آن به شما می‌گوییم تا بتوانید از یک کتلت لذیذ، خوشبو و خوش طعم لذت ببرید.

 

کتلت میگو غذایی

 

مواد لازم برای کتلت میگو:

میگو خام 400 گرم
سیب زمینی 3 عدد
تخم مرغ 2 الی 3 عدد
پیاز 1 عدد
آرد گندم به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
پودر دارچین در صورت تمایل
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت میگو:

برای درست کردن کتلت خوشمزه مان اول از همه باید سیب زمینی را بپزیم.

برای اینکه بوی زهم میگو از بین برود کافی است داخل یک قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و وقتی جوش آمد میگو‌ها را هم اضافه کنید تا حدود 5 دقیقه با آب بجوشند و بعد میگو‌ها را آبکش کنید.

 

حالا میگو‌هایی که نیم پز شدن را داخل غذاساز می‌ریزیم؛ و بعد غذاساز را چند پالس می‌زنیم تا میگو‌ها کاملا ریز ریز شوند. بهتر است میگو‌ها را در چند مرحله و کم کم داخل غذاساز بریزیم تا خوب پودر شوند.

بعد پیاز را با سایز ریز رنده کرده و بعد آب آن را کاملا می‌گیریم تا بعدا کتلت وا نرود.

 

حالا سیب زمینی پخته رنده شده، میگو، نمک، فلفل و زردچوبه را هم به پیاز اضافه می‌کنیم بهتر است تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنیم و مواد را هم بزنیم تا مایه کتلت خیلی شل نشود.

در صورت تمایل و برای خوشبوتر شدن کتلت می‌توانید کمی پودر دارچین هم به مواد اضافه کنید.

در نهایت مواد را با قاشق هم می‌زنیم و بعد در صورت لزوم کمی آرد گندم یا آرد سوخاری به آن اضافه می‌کنیم تا خوب منسجم شود.

 

حالا مایه کتلت را ورز می‌دهیم تا منسجم و یکنواخت شود و کتلت موقع سرخ شدن وا نرود. وقتی مایه کتلت سرد شد تکه تکه از آن بردارید و با دست گلوله کرده و بعد هم گردش کنید. حالا هر دو طرف آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.

 

داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد حرارت را ملایم کرده و کتلت‌ها را داخل آن بگذارید. احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته شود.

اجازه بدهید تا هر دو طرف کتلت با حرارت ملایم خوب سرخ و طلایی شود و بعد از ماهیتابه در آن را بیاورید و روی دستمال بگذارین تا روغن اضافی آن برود.

حالا کتلت خوشمزه و خوش عطر ما حاضر است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان