سرویس سبک زندگی فردا: سالاد سیب زمینی و گل کلم ناهار سبک و بسیار مقوی است.به نقل از فوت و فن گلکلم سرشار از کلسیم است و خام یا پخته آن بسیار خوشطعم است.
تعداد: 8 نفر
زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 13 دقیقه
زمان خنک شدن: 1 تا 24 ساعت
مواد لازم
12 عدد سیبزمینی ریز
یک بوته گلکلم کوچک
دو قاشق غذاخوری آب
یک عدد پیاز کوچک خرد شده
دو ساقه کرفس
1/3 پیمانه خامه ترش
دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
دو قاشق غذاخوری روغن سالاد
¼ پیمانه بلوچیز
¼ پیمانه جعفری تازه
دو ورق ژامبون
4 عدد نان تست برشته
نمک دریایی و نمک معمولی
فلفل سیاه
طرز تهیه
سیبزمینیها را روی دستمال حولهای داخل مایکروفر بچینید. آنها را با قدرت 100 درصد به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس آنها را برگردانید و دوباره 3 دقیقه دیگر بپزید.
گلکلم را به گلچههای کوچک تقسیم کنید. آنها را داخل آب بگذارید و در مایکروفر قرار دهید. آنها را 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
در یک کاسه بزرگ، سیبزمینی، گلکلم، پیاز و کرفس را با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسه کوچکی، آب لیموترش و روغن سالاد را با هم مخلوط کنید. آنها را روی مخلوط سیبزمینی بریزید و خوب هم بزنید. سپس بلوچیز را اضافه کنید. آنها را به مدت 1 تا 24 ساعت در یخچال خنک کنید.
پیش از سرو، جعفری، ژامبون، خردههای نان تست، نمک دریایی، نمک و فلفل سیاه را روی سالاد بریزید.
ارزش غذایی
کالری: 152
چربی: 7 گرم
کربوهیدرات: 18 گرم
فیبر: 3 گرم
قند: 3 گرم
پروتئین: 5 گرم
سدیم: 299 میلیگرم
پتاسیم: 586 میلیگرم
کلسیم: 71 میلیگرم
آهن: 1 میلیگرم