سرویس سبک زندگی فردا: دستور این شیرینی نوروزی را به نقل از بیتوته بخوانید.
مواد لازم برای شیرینی پستهای و بادامی:
آرد 250 گرم
پودر قند 150 گرم
روغن 50 گرم یا روغن جامد 150 گرم
پودر پسته یا پودر بادام 130 گرم
روش تهیه شیرینی پستهای و بادامی:
روغن و پودر قند را با همزن برقی هم میزنیم تا یکدست شود سپس آرد را اضافه کرده ورز میدهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به کل مواد اضافه میکنیم ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید سپس با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز میکنیم و قالب میزنیم و در سینی فر با فاصله از یکدیگر میچینیم و در مدت 10 دقیقه در دمای 160 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا بپزد.