ماهان شبکه ایرانیان

کلم بروکلی را با سس قرمز استفاده کنید !

کلم بروکلی و سس قرمز هر کدام دارای خاصیت فراوان و ضد سرطانی هستند که مصرف هر دوی آنها با هم باعث افزایش و چند برابر شدن ضد سرطانی می شود.

کلم بروکلی را با سس قرمز استفاده کنید !

کلم بروکلی و سس قرمز هر کدام دارای خاصیت فراوان و ضد سرطانی هستند که مصرف هر دوی آنها با هم باعث افزایش و چند برابر شدن ضد سرطانی می شود.

دکتر نیستانی مدیر آزمایشگاه ارزش های تغذیه ای کشور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد علوم پزشکی ایران ضمن بیانات فوق گفت : ماده موجود در سس گوجه فرنگی که قرمز رنگ بوده و لیکوپن نام دارد از انواع کارتینوئیدها بوده که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی است و مطالعات نشان می دهد ، جوامعی که به هر شکلی لیکوپن زیاد مصرف می کنند وقوع سرطان به خصوص سرطان پروستات در مردان به طور محسوسی کاهش می یابد.

همچنین خانوده کلم و به خصوص کلم بروکلی ضمن اینکه خواص عمومی سبزی ها از جمله داشتن فیبر ، تنظیم کار دستگاه گوارش می باشند ، شامل ترکیبات ضد سرطانی به خصوص سرطان روده و کبد و دستگاه گوارش می باشند که مصرف این دو ماده ضد سرطانی با هم این خاصیت را در آنها چند برابر می کند.
وی در آخر تاکید کرد : این روش و سایر نکات تغذیه ای در صورتی پاسخ گو خواهد بود که در کنار شیوه درست رفتاری و تغذیه ای افراد باشد و با رعایت سایر اصول سلامتی مانند پرهیز از سیگار کشیدن همراه باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان