سابقه استفاده از دانه کتان در اروپا که دارای خواص بسیاری است، به حدود 4 هزار سال پیش برمی گردد.دانه کتان به رنگ های قهوه ای و زرد است و منبع گیاهی اسید آلفالینولیک است.
*به گزارش هلث نیوز، این گیاه میزان بروز بیماری های کلیوی را کاهش می دهد.
*با کاهش میزان نیاز انسولین ، خطر بروز دیابت نوع یک و دو را کاهش می دهد.
*چربی لازم در اسید چرب، نقش مهمی در کاهش بیماری های پوستی مانند داءالصدف دارد.
*با ماده سرطان زا مقابله می کند و میزان رادیکال های آزاد را که به سلول آسیب می رساند، کاهش می دهد؛ در نتیجه مانع از بروز سرطان می شود.
*دانه کتان منبع عالی فیبر است و مانع بروز یبوست می شود.
*اسید چرب امگا 3 موجود در کتان واکنش التهابی بدن را محدود می کند و باعث رشد مو می شود.
*روغن طبیعی آن ناراحتی پوستی، خشکی و شکنندگی ناخن را برطرف می کند.
*مصرف روزانه دانه کتان، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
منبع: روزنامه خراسان