ماهان شبکه ایرانیان

دانه کتان، کاهش دهنده بیماری های کلیوی

سابقه استفاده از دانه کتان در اروپا که دارای خواص بسیاری است، به حدود ۴ هزار سال پیش برمی گردد.دانه کتان به رنگ های قهوه ای و زرد است و منبع گیاهی اسید آلفالینولیک است.

دانه کتان، کاهش دهنده بیماری های کلیوی

سابقه استفاده از دانه کتان در اروپا که دارای خواص بسیاری است، به حدود 4 هزار سال پیش برمی گردد.دانه کتان به رنگ های قهوه ای و زرد است و منبع گیاهی اسید آلفالینولیک است.

*به گزارش هلث نیوز، این گیاه میزان بروز بیماری های کلیوی را کاهش می دهد.

*با کاهش میزان نیاز انسولین ، خطر بروز دیابت نوع یک و دو را کاهش می دهد.

*چربی لازم در اسید چرب، نقش مهمی در کاهش بیماری های پوستی مانند داءالصدف دارد.

*با ماده سرطان زا مقابله می کند و میزان رادیکال های آزاد را که به سلول آسیب می رساند، کاهش می دهد؛ در نتیجه مانع از بروز سرطان می شود.

*دانه کتان منبع عالی فیبر است و مانع بروز یبوست می شود.

*اسید چرب امگا 3 موجود در کتان واکنش التهابی بدن را محدود می کند و باعث رشد مو می شود.

*روغن طبیعی آن ناراحتی پوستی، خشکی و شکنندگی ناخن را برطرف می کند.

*مصرف روزانه دانه کتان، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

منبع: روزنامه خراسان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان