ماهان شبکه ایرانیان

مصرف زنجبیل در پروتئین‌سازی و رشد موثر است

 

مصرف زنجبیل در پروتئین‌سازی و رشد موثر است

 

شیر نارگیل نوشیدنی معجزه گر نیست
:  اندرو جیانکولی از آکادمی تغذیه و رژیم درمانی می‌گوید: هرچند نارگیل حاوی این دو ماده معدنی است، اما هیچ گونه ترکیب معجزه آسایی در آن وجود ندارد.
شیر نارگیل از نارگیل تازه و نارس بدست می آید و الکترولیتهای مورد نیاز بدن را فراهم کرده و منجر به بازآفرینی مواد از دست رفته بدن در زمان بیماری می شود.به گزارش به نقل از ایسنا ؛ شیر نارگیل همان مایعی است که در زمان رسیدن نارگیل تبدیل به مایعی سفید رنگ می‌شود.متخصصان تاکید دارند برای افرادی که تنها یک ساعت در روز ورزش می کنند نیازی به جبران الکترولیتهای از دسته رفته بدن از طریق خوردن مایعات نیست و تنها چیزی که آنها نیاز دارند نوشیدن آب برای جبران آب از دست رفته بدن است.
بیشتر: .:: :سرویس خبری: تغذیه:شیر نارگیل نوشیدنی معجزه گر نیست::.

 “یوسف نقیایی”  گفت: زنجبیل در دسته ادویه جات قرار می‌گیرد و به صورت تازه و آسیاب شده مصرف می‌شود و نوع تازه آن مقدار کمی یعنی حدود 70 کالری انرژی دارد در حالی که نوع آسیاب شده زنجبیل 330 کیلوکالری انرژی دارد که بیشتر به خاطر وجود نشاسته موجود در ریشه زنجبیل است.

وی میزان پتاسیم موجود در زنجبیل را قابل توجه و در حد یک هزار و 330 میلی‌گرم دانست و گفت: این میزان پتاسیم می تواند در بیماری‌های قلبی عروقی مثمر ثمر باشد.این کارشناس تغذیه، افزود: موادی در زنجبیل وجود دارد مانند جنجرول که طعم تند به آن می‌دهد و جزء آنتی اکسیدان‌های مفید و موثر محسوب می‌شوند و می‌توانند از بروز رادیکال‌های آزاد پیشگیری کند همچنین موجب طراوت و شادابی پوست و شادابی روحیه شخص می‌شود.نقیایی تصریح کرد: زنجبیل برای درمان سردردهای میگرنی توصیه می‌شود و همچنین در درمان سرماخوردگی، دردهای معده، تهوع و استفراغ موثر است البته مصرف زیاد زنجبیل می‌تواند موجب سوزش معده و بروز سنگ‌های کلیوی شود.این کارشناس تغذیه یادآور شد: مصرف زنجبیل به افرادی که داروهای ضد انعقاد مانند وارفارین مصرف می‌کنند توصیه نمی‌شود.

 

به نقل از ایسنا

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان