قره قات : گیاهی برای درمان عفونت‌های معده

قره قات : (قره قاط) یا سیاه گیله درختچه ی کوچکی است به ارتفاع تا ۶۰ سانتی متر که دارای برگ هایی بیضوی و به رنگ سبز روشن است.

قره قات : گیاهی برای درمان عفونت‌های معده

قره قات : (قره قاط) یا سیاه گیله درختچه ی کوچکی است به ارتفاع تا 60 سانتی متر که دارای برگ هایی بیضوی و به رنگ سبز روشن است.

خواص درمانی

قره قات، گیاهی برای درمان عفونت‌های معده
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: میوه قره قات مُدر، مُلیّن و مسهل بوده و به دلیل دارا بودن خواص ضد باکتریایی در درمان عفونت‌های معده و روده قابل توصیه است.
اصغر نقشی با بیان مطلب فوق، افزود: وجود ترکیبی با وزن مولکولی بالا و غیرقابل تجزیه در قره قات را عاملی برای مبارزه با باکتری های دهانی که مسئول ایجاد جرم دندانی است، می دانند.
وی گفت: میوه نارس قره قات کمی ترش و میوه رسیده کمی شیرین است، میوه ها از غباری سفید رنگ پوشیده شده اند.
نقشی افزود: مصرف مقدار زیاد قره قات ممکن است مشکلات روده ای و معده ای مانند اسهال ایجاد کند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از اثرات این گیاه دارویی در کاهش قند خون گفت و یادآور شد: مصرف خوراکی گیاه قره قات به مدت شش هفته میزان قند خون را به میزان درخور توجهی کاهش می دهد.
وی اظهار کرد: مقابله با عوارض سالخوردگی از جمله کاهش تعادل و کمی حافظه از دیگر خواص قره قات است.
نقشی با اشاره ای به مصرف درازمدت قره قات تاکید کرد: مصرف دراز مدت قره قات با تغییر تولید و آزاد سازی عوامل موثر بر رگ ها و با اثر مستقیم بر عضله صاف جدار رگ های خونی و کاهش پاسخ انقباضی، عوارض قلبی – عروقی و دیابت را کاهش می دهد.

 گیاهی برای درمان عفونت‌های معده

میوه آن مُدر،

مُلیّن

و مسهل بوده

خواص ضد باکتریایی

و به دلیل دارا بودن خواص ضد باکتریایی در درمان عفونت‌های معده و روده قابل توصیه است.

مکانیسم مبارزه با باکتری های دهانی

اصغر نقشی با بیان مطلب فوق، افزود: وجود ترکیبی با وزن مولکولی بالا و غیرقابل تجزیه در این گیاه را عاملی برای مبارزه با باکتری های دهانی که مسئول ایجاد جرم دندانی است، می دانند.

گیاه شناسی

 میوه نارس
کمی ترش
و میوه رسیده کمی شیرین است،
میوه ها از غباری سفید رنگ پوشیده شده اند.

عوارض مصرف بیش از اندازه

مصرف مقدار زیاد ممکن است مشکلات روده ای و معده ای مانند اسهال ایجاد کند.

کاهش قند خون

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از اثرات این گیاه دارویی در کاهش قند خون گفت و یادآور شد
مصرف خوراکی گیاه به مدت شش هفته میزان قند خون را به میزان درخور توجهی کاهش می دهد.

افزایش حافظه

وی اظهار کرد: مقابله با عوارض سالخوردگی از جمله کاهش تعادل و کمی حافظه از دیگر خواص آن است.سلامت قلب

کاهش مشکلات قلبی

نقشی با اشاره ای به مصرف درازمدت مصرف گیاه تاکید کرد: مصرف دراز مدت با تغییر تولید و آزاد سازی عوامل موثر بر رگ ها
و با اثر مستقیم بر عضله صاف جدار رگ های خونی و کاهش پاسخ انقباضی، عوارض قلبی – عروقی و دیابت را کاهش می دهد.
به نقل از ایسنا

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان