ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کرپ اسفناج با پنیر پراتو

پذیرایی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها با فینگرفود‌هایی با طعم‌های خوشمزه و در رنگ‌های مختلف کار جالب و در عین حال راحت‌تری است. کرپ اسفناج با پنیر پراتو، یکی از آن فینگرفود‌های لذیذ است که می‌توانید به راحتی درست کنید. با ما همراه باشید!

پذیرایی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها با فینگرفود‌هایی با طعم‌های خوشمزه و در رنگ‌های مختلف کار جالب و در عین حال راحت‌تری است. کرپ اسفناج با پنیر پراتو، یکی از آن فینگرفود‌های لذیذ است که می‌توانید به راحتی درست کنید. با ما همراه باشید!

طرز تهیه کرپ اسفناج با پنیر پراتو

مواد لازم برای تهیه کرپ اسفناج

  • 100 گرم اسفناج پخته و پوره شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 300 میلی‌لیتر شیر 
  • 1 قاشق سوپ‌خوری کره ذوب شده
  •  نمک به میزان لازم
  •  150 گرم آرد
  •  کره یا روغن مقداری برای چرب کردن تابه

طرز تهیه کرپ اسفناج

در ظرفی تخم‌مرغ، شیر، اسفناج، کره و نمک را با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را الک کنید و به تدریج به مایه اضافه و مخلوط کنید.

تابه‌ای کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کف آن را با مقدار کمی کره ذوب شده چرب کنید و اضافات روغن را با دستمال حوله‌ای بگیرید.

یه ملاقه کوچک از مایه کرپ بردارید و وسط تابه بریزید و به سرعت تابه را حرکت داده و بچرخانید تا مایه به صورت یکنواخت در کف تابه پخش شود. قطر این لایه باید تا حد ممکن نازک باشد.

کمی صبر کنید تا کرپ از یک سمت طلایی و روی آن بپزد و نان از لبه تابه فاصله بگیرد؛ سپس به کمک کفگیر نان را از تابه جدا و مجددا از سمت دیگر در تابه قرار دهید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. تمام مایه را به همین ترتیب آماده کنید.

مواد لازم برای مایه داخل کرپ

  • 200 گرم پنیر پراتو رنده شده
  • 30 گرم جعفری خرد شده
  • 2 قاشق سوپ‌خوری ماست غلیظ 
  • 3 قاشق سوپ‌خوری کشمش بی دانه
  • 20 گرم گردوی خرد شده
  • 20 گرم زرشک
  • 10 گرم کره

طرز تهیه

در تابه‌ای کره را بریزید و کشمشهای شسته شده و زرشک را در آن تفت دهید.

در تابه دیگری بدون روغن گردوها را تفت دهید تا برشته شوند‌.

پنیر پراتو، جعفری خرد شده و کشمش و زرشک و گردو را با هم مخلوط و با ماست غلیظ و مایونزترکیب کنید و با مقداری فلفل سیاه مزه دار کنید.

مقدار از مخلوط فوق را روی کرپهای آماده شده بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید و کرپ را رول کرده و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس با چاقویی تیز برش دهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی