میگو کبابی از انواع غذاهای دریایی خوشمزه و بی نظیر است و شما می توانید این نوع غذا را به همراه سس های متنوع و خوش طعم میل کنید. در طرز تهیه میگو کبابی از کره و سیر و روغن زیتون و آبلیمو و جعفری و زعفران و فلفل سیاه و نمک استفاده می شود.
با میگو می توانید غذاهای مختلفی نظیر میگو کبابی و میگو پفکی و ناگت میگو و … را در منزل تهیه کنید و علاوه بر این اگر شما می خواهید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذاهای فرنگی در منزل غافل نشوید.
مواد لازم
- سیر : دو حبه
- کره : 50 گرم
- روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 4 قاشق غذاخوری
- جعفری : 50 گرم
- زعفران : دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
- میگو : یک کیلو گرم
طرز تهیه میگو کبابی در منزل
برای تهیه میگو کبابی ابتدا میگو را تمیز کنید و آن ها را به خوبی بشویید سپس آبلیمو و زعفران و فلفل سیاه و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و میگوهای تمیز شده را به مخلوط این مواد اضافه کنید تا مزه دار شوند و جعفری را به صورت ساطوری خرد نمایید و روی میگوها بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه میگو کبابی سیرها را رنده ریز کنید و روی مخلوط میگو بریزید و همه مواد را با کمک قاشق هم بزنید تا با سیر مخلوط شوند.
روی کاسه را با کمک سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه ظرفی حاوی مخلوط میگو را درون یخچال قرار دهید تا مواد به خورد میگوها بروند و میگوها به خوبی طعم دار شوند.
در این مرحله از طرز تهیه میگو کبابی بعد از مدت زمان ذکر شده میگوها را از درون یخچال بیرون آورید و آن ها را به سیخ فلزی و یا چوبی بکشید و کره و روغن زیتون را درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک قلم مو مخلوط کره و روغن زیتون را روی میگوهای سیخ کشیده بریزید تا کاملا چرب شوند.
سپس کباب پز را آماده کنید و میگوها را روی کباب پز قرار دهید تا کبابی شوند و در حین کباب شدن میگوها چند بار مخلوط کره و روغن زیتون را روی آن ها بریزید تا از خشک شدن میگوها جلوگیری شود و این غذای خوشمزه را با سس میل کنید.
نکات طلایی در دستور تهیه میگو کبابی
- برای تهیه میگو کبابی باید از میگوهایی استفاده کنید که درشت باشند زیرا میگوهای ریز در هنگام کباب شدن خشک می شوند و در نتیجه میگوها سفت خواهند شد.
- برای تهیه سس مخصوص میگو کبابی یک قاشق غذاخوری سس کچاپ را با سه قاشق غذاخوری سس مایونز درون ظرفی مناسب ترکیب کنید و مقداری پودر سیر و فلفل قرمز و نمک و … را به سس اضافه کنید سپس مقداری شکر و آب ولرم به سس بیفزایید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا سس یکدست شود.
- اگر تمایل دارید سس مخصوص میگو کبابی تند شود می توانید از فلفل سیاه و فلفل قرمز بیشتری در دستور تهیه سس استفاده کنید.
در این مطلب با طرز تهیه میگو کبابی خوشمزه و سس مخصوص میگوی کبابی آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای فرنگی نهایت لذت را ببرید.