ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و اصول پخت حرفه ای آن در منزل

منوی پلو در آشپزخانه های ایرانی از همه منوها پربارتر است. به همین خاطر متناسب با هرذائقه ای می توان پلویی تهیه کرد و از طعم آن لذت برد. در این مطلب نیز می خواهیم طرز تهیه والک پلو را به شما پیشنهاد کنیم.

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و اصول پخت حرفه ای آن در منزل

در طرز تهیه والک پلو می توان از انواع گوشت از جمله ماهی و مرغ استفاده کرد. هم چنین می توان آن را به همراه مرغ سوخاری یا خوراک ماهیچه سرو کرد. این پلوی خوشمزه با سبزی پایایی به نام والک تهیه می شود.

والک گیاهی به طول 25 الی 50 سانتیمتر می باشد. این گیاه رنگ سفید متمایل به زرد، به همراه پیاز کشیده و 2 یا 3 برگ بیضوی نوک تیز دارد. ساقه این گیاه ضخیم و گل دار و کم و بیش سه وجهی است. در انتها نیز به چتری ختم می شود که 15 تا 25 گل دارد.

مواد لازم

  • برنج: 4 پیمانه
  • والک: 500 گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه والک پلو ایده آل

برای دستور پخت این پلوی خوشمزه ابتدا والک ها را پاک کرده و بعد در آب بخیسانید.

سبزی والکاین گیاه معمولاً شن دارد. به همین خاطر برای شست و شوی آن باید دقت زیادی به خرج داد.

شستن والکبعد از آبکش والک، آن ها را در صافی بریزید تا آب اضافی آن ها کشیده شود. چون برگ های والک ضخیم می باشد و برای پخته شدن به زمان بیشتری نیاز دارد، بنابراین باید به صورت دمی پخته شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه والک پلو, والک هایی که آب آن ها کشیده شده را به صورت درشت خرد کنید. ظرف مناسبی بر روی حرارت قرار دهید. در داخل آن آب بریزید. منتظر بمانید تا آب به جوش آید. بعد از به جوش آمدن آب، والک ها را اضافه کنید. حالا منتظر نرم شدن والک ها باشید. بعد از نرم شدن، والک ها را آبکش کنید و در صورت تمایل در روغن تفت دهید.

والک خرد شده

در قابلمه آب بریزید و بجوشانید. بعد از جوشیدن آب، نمک و روغن به آن اضافه کنید.

جوشاندن آب

در ادامه دستور پخت والک پلو, 4 پیمانه برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید.

اضافه کردن برنج به آب جوش بعد از اینکه آب برنج خشک شد. والک های پخته شده را بر روی آن بریزید.

اضافه کردن والک به برنج

دمی را بر روی آن گذاشته و اجازه دهید پلو دم بکشد.

میکس والک و برنج

طرز تهیه والک پلو

نکات لازم در پخت والک پلو

  • توجه داشته باشید مدت زمان پخت برنج با توجه به برنج به کار رفته و میزان پختگی والک ها متفاوت خواهد بود.
  • شما عزیزان می توانید بعد از پخت والک، آن را آبکش کنید و در تابه ای همراه با روغن تفت دهید. برای طعم دار کردن آن نیز می توانید از سایر ادویه ها استفاده کنید.
  • همچنین می توانید از مرغ رشته رشته شده و سایر سبزیجات نیز همراه با والک استفاده کنید.

در این مطلب با دستور تهیه والک پلوی خوشمزه و ایده آل آشنا شدید. امیدواریم این طرز پخت مورد پسند شما همراهان عزیز قرار گرفته باشد و بتوانید این پلوی فوق العاده را برای یک بار هم شده در منزل امتحان کنید. در صورت تمایل برای مشاهده سایر مطالب مرتبط بر روی لینک انواع پلو کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان