سالاد سزار از انواع سالادهای معروف و مجلسی ایتالیایی است که دارای طعم و مزه بی نظیری می باشد و شما می توانید این نوع سالاد را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. توجه داشته باشید که در طرز تهیه سالاد سزار با دستور اصلی از کاهو و نان سیر و فیله مرغ و پنیر پارمسان استفاده می شود همچنین این سالاد خوشمزه به همراه سس سزار سرو می شود.
سالاد ماکارونی، سالاد سزار و سالاد فصل از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار هستند که شما می توانید این سالادها را برای پذیرایی از مهمان هایتان در مهمانی ها و مجالس مختلف تهیه کنید.
![دستور تهیه سالاد سزار](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/13/1859440918h.jpeg)
مواد لازم برای تهیه سس سزار
- سیر : سه حبه
- آبلیمو ترش : 1 قاشق غذاخوری
- سس خردل : دو قاشق چایخوری
- سس مایونز : 1 پیمانه
- روغن زیتون : 1/2 پیمانه
- پنیر پارمزان : 1/2 پیمانه
- فلفل سیاه و نمک : 1/4 قاشق چایخوری
- سرکه سفید : 1 قاشق چایخوری
- تمبر هندی : 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار
- کاهو : به مقدار لازم
- نان تست بدون گلوتن : دو تا سه عدد
- فیله مرغ : دو عدد
- پنیر پارمزان : 1/4 پیمانه
طرز تهیه سس سزار
برای تهیه سس سزار ابتدا سیر و سس خردل و نمک و آبلیمو را درون مخلوط کن بریزید و با دور متوسط مخلوط کن این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا به صورت یکدست درآیند سپس سس مایونز و فلفل سیاه را به مخلوط مواد سس بیفزایید و مواد را هم بزنید.
![روش تهیه سس سزار](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/13/1859440934r.jpeg)
در مرحله بعدی دستور تهیه سس سزار سرکه سفید و تمبر هندی و پنیر پارمزان را به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کن را روی درجه کم قرار دهید و روغن زیتون را به صورت آرام آرام به مخلوط مواد بیفزایید و بعد از اینکه روغن زیتون را درون مواد سس ریختید به مدت دو دقیقه دیگر نیز مواد را هم بزنید و سس آماده شده را درون یخچال قرار دهید.
![طرز تهیه سس سزار](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/13/1859440934r.jpeg)
طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و خوش طعم
برای تهیه سالاد سزار قسمت های سالم و تازه کاهو را جدا کنید و آن ها را به مدت چند دقیقه درون آب نمک خیس نمایید سپس کاهو را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا کاهو خشک شود.
فیله مرغ را به همراه پیاز داغ و ادویه و مقداری آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و آبپز کنید در صورت تمایل می توانید فیله مرغ را درون مقداری روغن سرخ نمایید.
![سرخ کردن فیله مرغ](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/13/1859440949a.jpeg)
همچنین می توانید سینه مرغ را بین دو تکه پلاستیک قرار دهید و مقداری بکوبید تا قطر آن به 1.5 سانت برسد سپس سینی فر را به کمک 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید و فلیه ها را روی سینی فر قرار دهید و روی آن ها مقداری نمک و فلفل بریزید سپس سینی فر را به مدت 5 دقیقه درون فر قرار دهید.
![سینه مرغ گریل شده](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/13/1859440965w.jpeg)
در این مرحله از طرز تهیه سالاد سزار نان های تست را به صورت مربعی خرد نمایید سپس در کف تابه ای مناسب مقداری سیر رنده شده و پودر سیر و روغن زیتون بریزید و بعد از گرم شدن تابه نان های تست را درون آن ریخته و به مدت 1 تا 2 دقیقه آن ها را تفت دهید.
![نان تست تفت داده شده](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/13/1859440981f.jpeg)
در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد سزار کاهو را در اندازه دلخواه تان خرد کنید.
![خرد کردن کاهو](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/13/1859440981f.jpeg)
فیله های مرغ را نیز خرد نمایید در صورت تمایل می توانید فلیه مرغ را ریش ریش کنید سپس کاهوی خرد شده را درون ظرفی مناسب بریزید و سینه مرغ خرد شده یا ریش ریش شده را نیز روی کاهو ریخته و سس سزار را از یخچال بیرون آورید و روی مخلوط کاهو و فیله مرغ بریزید سپس نان های تست برشته شده را روی مواد سالاد بچینید و در انتها نیز پنیر پارمزان را روی سالاد بریزید و این سالاد خوشمزه را میل کنید.
![دستور تهیه سالاد سزار](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/13/1859440996o.jpeg)
نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل در سالاد سزار
- توجه داشته باشید که برای تهیه سالاد سزار بهتر است قسمت های خیلی سبز و پلاسیده کاهو را جدا کنید زیرا این قسمت ها آب زیادی را به خود جذب می کنند.
- به جای سرکه سفید و تمبر هندی بهتر است در طرز تهیه سالاد سزار از سس خارجی ورستر شایر استفاده کنید که این سس به ندرت در خانه ها یافت می شود و طعم بی نظیری به سالاد می دهد. در صورت تمایل می توانید این سس خارجی را از فروشگاه های زنجیره ای تهیه کنید.
- روغن زیتون را باید به صورت باریکه و با سرعت ثابتی به مواد سس بیفزایید و اگر با روش ذکر شده روغن زیتون را به سس سزار اضافه نکنید با مواد دیگر مخلوط نمی شود و به صورت قطره قطره روی سس جمع می شود.
![سالاد سزار](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/13/1859450012k.jpeg)
- پنیر پارمزان از انواع پنیرهای چرب است و اگر شما تمایل دارید سالاد سزار کالری کمتری داشته باشید بهتر است از یک قاشق چایخوری پنیر پارمزان در تهیه این سالاد استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توانید برای طعم بهتر سالاد سزار در دستور تهیه آن از زیتون سیاه بدون هسته و خرد شده و چند برگ ریحان و گوجه گیلاسی استفاده کنید.
- به جای استفاده از پنیر پامزان می توانید در دستور تهیه سالاد سزار از پنیر هالومی یا همان پنیر کبابی استفاده نمایید.
![دستور تهیه سالاد سزار](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/13/1859450012k.jpeg)
- سالاد سزار از انواع سالادهای خوشمزه برای افراد گیاهخوار است و اگر شما تمایلی به خوردن فیله مرغ ندارید می توانید آن را از دستور تهیه سالاد حذف کنید.
- توجه داشته باشید که کاهو برای سالاد سزار نباید خیلی ریز شود و بهتر است برای تهیه این سالاد از کاهو پیچ استفاده کنید.
![سالاد سزار](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/13/1859450043p.jpeg)
در این مطلب با طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و خوش طعم و نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این سالاد در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.