یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب انواع سالاد الویه ها هستند. ما در این قسمت طرز تهیه سالاد الویه با سوسیس با یک دستور آسان را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
طرز تهیه سالاد الویه با سوسیس:
سالاد الویه را می توانید با مرغ ژامبون و همچنین سوسیس تهیه کنید. بنابراین در این قسمت با نحوه تهیه سالاد الویه با یک روش جذاب و جدید آشنا شوید. طرز تهیه سالاد الویه با مرغ و چند دستور دیگر را در لینک بررسی کنید.

مواد لازم سس:
- سس مایونز: 1 دوم پیمانه
- ماست: 3 قاشق غذاخوری
- خردل: 1 قاشق غذاخوری
- جعفری: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل و نمک: به مقدار لازم
- لیموترش: 1 عدد
مواد لازم سالاد:
- سیب زمینی: 4 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- سوسیس: 3 عدد
- هویج: 1 عدد
- خیارشور: 10 عدد
طرز تهیه:
آماده سازی سالاد الویه بسیار ساده است. تنها کافی است شما مواد مورد نیاز خود را آب پز کنید. شما می توانید از ترکیب مرغ و سوسیس برای این نوع سالاد استفاده نمایید.

شما می توانید در صورت دلخواه یک عدد سینه مرغ را به اندازه 300 گرم به همراه پیاز، فلفل، نمک و زردچوبه روی حرارت گذاشته کمی آب با آن اضافه کنید تا آب پز شود. سینه مرغ آب پز شده را می توانید ریش ریش کرده و به مواد خود اضافه کنید. اما اگر می خواهید این سالاد را تنها با سوسیس تهیه نمایید، در ادامه همراه ما باشید.
سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید. سیب زمینی ها را درون قابلمه انداخته و به اندازه روی آن آب بریزید تا روی سطح سیب زمینی ها را بگیرد. مقداری هویج خرد شده هم به ان اضافه کنید.
مقداری فلفل، نمک، زردچوبه به سیب زمینی ها اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا سیب زمینی ها آب پز شود. سیب زمینی آب پز شده را برداشته درون همان آب تخم مرغ ها را آب پز کنید.

مواد آب پز شده خود را با استفاده از رنده ریز نمایید. به آن خیارشور رنده شده یا نگینی شده اضافه کنید. سوسیس را هم می توانید با استفاده از رنده خرد کرده یا آن را به صورت نگینی برش بزنید. میکس کردن مواد کاملاً سلیقه ای است. شما می توانید تمام مواد را به صورت نگینی خرد کرده یا تمام مواد را درون غذاساز و با رنده ترکیب نمایید.
در مرحله بعدی از طرز تهیه سالاد الویه سوسیس باید یک سس مرغوب آماده کنید. سس می تواند طعم و مزه بهتری به این سالاد بدهد. درون ظرفی مقداری سس مایونز، سس خردل، ماست و مقداری لیموی تازه را ترکیب کنید.
به آن کمی ادویه فلفل و نمک بزنید. سس را هم زده و بعد روی مواد سالاد بریزید. جعفری تازه را که شسته اید، آب آن کشیده شده ساطوری کرده و به مواد خود اضافه نمایید.
مواد را با استفاده از دست به خوبی ترکیب کرده تا سس به خورد مواد برود. روی سطح سالاد را یک سلفون کشیده و به مدت یک ساعت در محیط خنک یا در یخچال قرار دهید. این کار باعث شده تمام مواد سالاد مزهدار شده و طعم بهتری بگیرد. سالاد شما است و می توانید نوش جان کنید.