ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه برنج زعفرانی و نکاتی برای طبخ بهتر

طرز تهیه برنج زعفرانی بسیار ساده است تنها ماده اضافه ای که مورد نیاز است زعفران است که در زمان پخت به برنج اضافه می شود تهیه یک غذای ایرانی خوش رنگ و خوش مزه در سفره میزان سلیقه کد بانوی منزل را نشان می دهد.

طرز تهیه برنج زعفرانی و نکاتی برای طبخ بهتر

یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین غذاهای ایرانی برنج است که بهترین نوع برنج، برنج زعفرانی می باشد که بسیار خوشمزه و خوش طعم است، این برنج را می توانید در مهمانی ها و دور همی های تان آماده کنید و از آشپزی لذت ببرید در ادامه این مطلب به شما طرز تهیه برنج زعفرانی را آموزش می دهیم.

نحوه تهیه برنج زعفرانی

پخت برنج زعفرانی همچون پخت باقالی پلو با ماهیچه ، زرشک پلو با گوشت و لوبیا پلو بیشتر برای مجالس و مهمانی ها کاربرد دارد اما پخت آن به مقدار کم در منازل نیز می تواند گزینه مناسبی برای سفره ایرانی شما باشد.

مواد لازم جهت تهیه پلو زعفرانی

  • برنج 3 لیوان
  • زعفران دم کرده 3 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه برنج زعفرانی

از زعفران می توانید هم در تهیه کته یا پلو ساده و هم در تهیه برنج آبکش استفاده کنید.

نحوه پخت برنج زعفرانی

در ابتدا چند پیمانه برنج را با آب ولرم بشویید و نمک بزنید و بگذارید 2 تا 3 ساعت در آب بماند فقط دقت داشته باشید که سطح آب باید در حد یک تا دو بند انگشت از برنج بالاتر باشد.

در این مرحله از طرز تهیه برنج زعفرانی به مقدار دوم سوم آب درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد و بعد از جوشیدن برنج خیس خورده را که از قبل آماده کرده اید را داخل قابلمه بریزید.

بعد از زمان ده دقیقه که برنج داخل قابلمه پخته شد و آب روی برنج تبخیر شد و برنج نرم شد اگر قصد تهیه پلو کته داشتید دیگر نیازی به آبکشی نیست بعد از اینکه آب روی برنج تمام شد زعفران دم کرده را بر روی سطح برنج بریزید و از دم کنی استفاده کنید. اما اگر قصد تهیه برنج آبکش داشته باشید، بعد از اینکه برنج خود را آبکش کردید، زعفران دم کرده را برروی برنج بریزید.

در این مرحله از طرز تهیه برنج زعفرانی بعد اینکه برنج را آبکشی کردید کف قابلمه با روغن چرب کنید و می توانید از سیب زمینی یا نان برای ته دیگ استفاده کنید و حالا زعفران دم کرده را همراه با دیگر چاشنی ها به آن اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد .

روش تهیه برنج زعفرانی

نکات مهم:

1- برای تهیه زعفران دم کرده مقداری از آسیاب شده آن را داخل آب جوش بریزید و بعد یک نعلبکی بر روی استکان قرار دهید تا خیلی خوب دم بکشد.

2- در اضافه کردن زعفران دقت داشته باشید که بعد از آبکشی اضافه شود در غیر اینصورت ماده زعفران همراه آب از بین می رود.

3- اگر قصد تهیه برنج زعفرانی به صورت کامل ندارید و می خواهید تزئین سطحی روی آن انجام دهید زعفران را همراه آب جوش با روغن داغ بریزید و بعد از مدتی مقداری از برنج سفید را که قبلا آماده کرده بودید، به آن ها اضافه کنید و خوب بهم می زنید. سپس می توانید از این برنج برای تزئین سطح رویی استفاده کنید.

4- برای تزئین برنج زعفرانی می توانید از مخلوط ایده آل برنج زعفرانی و زرشک و هم از برنج مخلوط شده با آلبالو برای تزئین قسمت های دیگر استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان