ستاره ؛ سرویس آشپزی - برای تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس میتوانید برنجک و گندمک شیرین را جایگزین کورن فلکس کنید. جهت آشنایی با طرز تهیه برنجک و گندمک شیرین به سایر بخشهای آشپزی ستاره مراجعه فرمایید.
پاستیل پفی، پفنبات یا مارشمالو (Marshmallow) یک دسر فرانسوی است که حالت نرمی دارد و در دهان به راحتی آب میشود. این آبنبات نرم از مخلوط ژلاتین، سفیده تخم مرغ، شکر و شربت ذرت تهیه میشود و بافتی اسفنجی دارد. جهت آشنایی با طرز تهیه مارشمالو به بخش دسرها در آشپزی ستاره مراجعه نمایید.
در ویدئوی زیر با طرز تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس به صورت عینی آشنا خواهید شد:
مواد لازم جهت تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس
مارشمالو |
500 گرم |
کره |
50 گرم |
کورن فلکس |
6 پیمانه |
ژله قرمز و سبز |
از هر کدام یک بسته |
رنگ خوراکی سبز و قرمز |
به میزان لازم |
چیپس شکلات |
به میزان لازم |
طرز تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس
- ابتدا قالب کمربندی را به وسیله روغن جدا کننده اسپری کنید.
- برای تهیه قسمت سبز رنگ، 150 گرم مارشمالو را با 15 گرم کره درون مایکروفر ذوب کنید و یا بر روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا نرم شود. سپس پودر ژله سبز را با مارشمالو گرم مخلوط کنید و در صورت نیاز چند قطره رنگ سبز به مخلوط اضافه کنید تا رنگ مورد نظرتان حاصل شود. در نهایت 2 پیمانه کورن فلکس را با مارشمالو مخلوط کرده و مطابق تصویر درون قالب جای دهید و فرم قالب را به آن بدهید.
- برای تهیه قسمت سفید رنگ، 100 گرم مارشمالو را با 10 گرم کره به همان روش قبلی نرم کنید. سپس یک پیمانه کورن فلکس را به مارشمالو بیفزایید و مطابق تصویر درون قالب جای دهید و فرم قالب را به آن بدهید.
- برای تهیه قسمت قرمز رنگ، 250 گرم مارشمالو را با 25 گرم کره به همان روش قبلی نرم کنید. سپس پودر ژله قرمز را با مارشمالو گرم مخلوط کنید و در صورت نیاز چند قطره رنگ قرمز به مخلوط اضافه کنید تا رنگ مورد نظرتان حاصل شود. در نهایت 3 پیمانه کورن فلکس را با مارشمالو مخلوط کرده و در مرکز قالب به خوبی به صورت فشرده جای دهید.
- در این مرحله چیپس شکلات را به عنوان دانههای هندوانه روی قسمت قرمز رنگ بچینید و قالب را به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید.
- در صورت تمایل پس از برش زدن تارت هندوانه از چوب آبنبات برای سرو استفاده نمایید.