چلو دیزی از انواع غذاهای کاشانی خوشمزه و لذیذ است و شما می توانید این غذای ایرانی را در منزل به راحتی بپزید و از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید همچنین این پلوی مخلوط برای پذیرایی از مهمان ها می تواند مناسب باشد.
چلو گوشت و چلو گردن و چلو دیزی از انواع غذاهای خوش طعم ایرانی می باشند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذاها غافل نشوید.
مواد لازم
- برنج : 4 پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی : دو پیمانه
- گوشت سردست بره : نیم کیلوگرم
- پیاز متوسط : دو عدد
- زردچوبه : سه قاشق چایخوری
- نمک : به میزان لازم
- روغن : 100 گرم
طرز تهیه چلو دیزی کاشانی در منزل
برای پخت چلو دیزی ابتدا پیازها را خرد نمایید و آن ها را به همراه مقداری روغن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شوند سپس زردچوبه را پیازها بیفزایید تا بوی خامی آن از بین برود.
در این مرحله از طرز تهیه چلو دیزی گوشت را به صورت قطعات بزرگ تقسیم نمایید سپس آن را به پیاز داغ بیفزایید تا کمی تفت بخورد. لوبیا چیتی را به مخلوط گوشتی بیفزایید و مقداری آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت و لوبیا پخته شوند.
بعد از گذشت نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به مخلوط گوشتی بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت و لوبیا روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شوند تا آب آن ها به صورت کامل کشیده شود.
بعد از اینکه لوبیا و گوشت به صورت کامل پخته شدند برنج شسته و خیس خورده را به همراه 6 پیمانه آب به مخلوط گوشت بیفزایید و باقی مانده روغن و نمک را هم به مواد چلو دیزی بیفزایید و اجازه دهید تا آب برنج خشک شد سپس درب قابلمه را به همراه دمکنی روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا چلو دیزی روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شود.
چلو دیزی را بعد از پخت درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و این غذای لذیذ را به همراه ماست یا ترشی و سبزی خوردن و … میل نمایید.
در این مطلب با دستور پخت چلو دیزی آشنا شدید که امیدواریم با توجه به مراحل ذکر شده بتوانید غذایی لذیذ را در منزل بپزید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.