سالاد مرغ و بادام از انواع پیش غذاهای خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع سالاد را در منزل به راحتی تهیه نمایید. برای طرز تهیه سالاد مرغ و بادام از روش های مختلف استفاده می شود و شما می توانید این سالاد خوش طعم را با توجه به ذائقه خود در منزل تهیه نمایید.
طرز تهیه سالاد مرغ و بادام در منزل با 2 روش مختلف
سالاد از انواع پیش غذاهای سالم و خوشمزه می باشد و برای تهیه آن از روش های مختلف نظیر سالاد مرغ و بادام ، سالاد شیرازی ، سالاد سزار ، سالاد کلم و … استفاده می شود. در ادامه با روش تهیه سالاد مرغ و بادام در خدمت شما خواهیم بود.
![سالاد بادام و مرغ](/Upload/Public/Content/Images/1399/09/21/1645100171h.jpeg)
روش اول : سالاد مرغ و بادام زمینی
مواد لازم
- سینه مرغ چرخ شده : 450 گرم
- پیاز خرد شده : 1/2 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز : یک عدد
- فلفل دلمه ای زرد : یک عدد
- کره بادام زمینی : 1/4 پیمانه
- سس سویا : 1/3 پیمانه
- سرکه سیب : دو قاشق سوپخوری
- روغن زیتون : دو قاشق سوپخوری
- آب : دو قاشق سوپخوری
- سیر له شده : دو حبه
- پیازچه خرد شده : دو عدد
- بادام زمینی خرد شده : 1/2 پیمانه
- گشنیز خرد شده : دو قاشق سوپخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- روغن مایع : به میزان لازم
- برگ کاهو : به مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد
درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار بدهید و اجازه دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را تفت دهید و بعد از اینکه پیاز طلایی رنگ شد مرغ را به آن بیفزایید سپس نمک و فلفل را به مرغ بیفزایید و مرغ را تفت دهید.
فلفل دلمه ای خرد شده را به مرغ بیفزایید و آن را تفت بدهید سپس حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید تا برش های مرغ پخته شوند و فلفل دلمه ای نیز نرم شود.
![دستور تهیه سالاد مرغ و بادام زمینی](/Upload/Public/Content/Images/1399/09/21/1645100186q.jpeg)
سس سویا و کره بادام زمینی و سرکه سیب و روغن زیتون و سیر و نمک و فلفل و آب را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید تا سس یکدستی ایجاد شود سپس سس را درون تابه بریزید و مواد را هم بزنید تا سس به خورد آن برود. پیازچه و سیر را به مخلوط مواد سالاد بیفزایید سپس تابه را از روی شعله گاز بردارید و اجازه دهید تا مواد سالاد خنک شوند.
درون ظرفی مناسب یک یا دو برگ از کاهو را قرار دهید سپس مخلوط مرغ را روی کاهو بریزید و بادام زمینی و گشنیز خرد شده را روی مواد سالاد بریزید سپس این سالاد خوش طعم را میل کنید.
![طرز تهیه سالاد مرغ و بادام](/Upload/Public/Content/Images/1399/09/21/1645100202m.jpeg)
روش دوم : سالاد مرغ و خلال بادام
مواد لازم
- خلال بادام : 1 مشت
- شاهی : یک دسته
- ساقه کرفس خرد شده : دو عدد
- مرغ پخته و خرد شده : 450 گرم
- پرتقال : نصف یک عدد
- سس مایونز : 1/4 پیمانه
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد
برای تهیه این نوع سالاد خلال بادام را درون ظرفی مناسب بریزید سپس ظرف را روی حرارت گاز قرار بدهید و اجازه دهید تا خلال بادام تفت بخورد و طلایی رنگ شود.
شاهی ها را خرد کنید سپس آن ها را درون ظرف سالاد بریزید و تکه های کرفس را هم درون ظرف بریزید سپس آب پرتقال را بگیرید و آن را با سس مایونز ترکیب نمایید.
![سالاد مرغ و بادام خوشمزه](/Upload/Public/Content/Images/1399/09/21/1645100233f.jpeg)
بادام های تفت داده شده و برش های مرغ را به مخلوط مواد بیفزایید سپس مخلوط سس مایونز و فلفل و نمک را به سالاد بیفزایید و مواد را به خوبی هم بزنید.
![روش تهیه سالاد مرغ و بادام](/Upload/Public/Content/Images/1399/09/21/1645100249a.jpeg)
مواد سالاد را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید سپس ظرف حاوی سالاد را درون یخچال قرار دهید و در صرت تمایل چند عدد انگور به سالاد بیفزایید. در صورت تمایل می توانید این نوع سالاد خوش طعم را به همراه نان میل کنید.
![مراحل تهیه سالاد مرغ و بادام](/Upload/Public/Content/Images/1399/09/21/1645100264k.jpeg)
در این بخش از آشپزی مجله آرگا روش تهیه سالاد مرغ و بادام را پیش رو داشتید که امیدواریم از طعم این نوع سالاد نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.