سالاد مرغ و بادام از انواع پیش غذاهای خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع سالاد را در منزل به راحتی تهیه نمایید. برای طرز تهیه سالاد مرغ و بادام از روش های مختلف استفاده می شود و شما می توانید این سالاد خوش طعم را با توجه به ذائقه خود در منزل تهیه نمایید.
طرز تهیه سالاد مرغ و بادام در منزل با 2 روش مختلف
سالاد از انواع پیش غذاهای سالم و خوشمزه می باشد و برای تهیه آن از روش های مختلف نظیر سالاد مرغ و بادام ، سالاد شیرازی ، سالاد سزار ، سالاد کلم و … استفاده می شود. در ادامه با روش تهیه سالاد مرغ و بادام در خدمت شما خواهیم بود.

روش اول : سالاد مرغ و بادام زمینی
مواد لازم
- سینه مرغ چرخ شده : 450 گرم
- پیاز خرد شده : 1/2 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز : یک عدد
- فلفل دلمه ای زرد : یک عدد
- کره بادام زمینی : 1/4 پیمانه
- سس سویا : 1/3 پیمانه
- سرکه سیب : دو قاشق سوپخوری
- روغن زیتون : دو قاشق سوپخوری
- آب : دو قاشق سوپخوری
- سیر له شده : دو حبه
- پیازچه خرد شده : دو عدد
- بادام زمینی خرد شده : 1/2 پیمانه
- گشنیز خرد شده : دو قاشق سوپخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- روغن مایع : به میزان لازم
- برگ کاهو : به مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد
درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار بدهید و اجازه دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را تفت دهید و بعد از اینکه پیاز طلایی رنگ شد مرغ را به آن بیفزایید سپس نمک و فلفل را به مرغ بیفزایید و مرغ را تفت دهید.
فلفل دلمه ای خرد شده را به مرغ بیفزایید و آن را تفت بدهید سپس حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید تا برش های مرغ پخته شوند و فلفل دلمه ای نیز نرم شود.

سس سویا و کره بادام زمینی و سرکه سیب و روغن زیتون و سیر و نمک و فلفل و آب را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید تا سس یکدستی ایجاد شود سپس سس را درون تابه بریزید و مواد را هم بزنید تا سس به خورد آن برود. پیازچه و سیر را به مخلوط مواد سالاد بیفزایید سپس تابه را از روی شعله گاز بردارید و اجازه دهید تا مواد سالاد خنک شوند.
درون ظرفی مناسب یک یا دو برگ از کاهو را قرار دهید سپس مخلوط مرغ را روی کاهو بریزید و بادام زمینی و گشنیز خرد شده را روی مواد سالاد بریزید سپس این سالاد خوش طعم را میل کنید.

روش دوم : سالاد مرغ و خلال بادام
مواد لازم
- خلال بادام : 1 مشت
- شاهی : یک دسته
- ساقه کرفس خرد شده : دو عدد
- مرغ پخته و خرد شده : 450 گرم
- پرتقال : نصف یک عدد
- سس مایونز : 1/4 پیمانه
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد
برای تهیه این نوع سالاد خلال بادام را درون ظرفی مناسب بریزید سپس ظرف را روی حرارت گاز قرار بدهید و اجازه دهید تا خلال بادام تفت بخورد و طلایی رنگ شود.
شاهی ها را خرد کنید سپس آن ها را درون ظرف سالاد بریزید و تکه های کرفس را هم درون ظرف بریزید سپس آب پرتقال را بگیرید و آن را با سس مایونز ترکیب نمایید.

بادام های تفت داده شده و برش های مرغ را به مخلوط مواد بیفزایید سپس مخلوط سس مایونز و فلفل و نمک را به سالاد بیفزایید و مواد را به خوبی هم بزنید.

مواد سالاد را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید سپس ظرف حاوی سالاد را درون یخچال قرار دهید و در صرت تمایل چند عدد انگور به سالاد بیفزایید. در صورت تمایل می توانید این نوع سالاد خوش طعم را به همراه نان میل کنید.

در این بخش از آشپزی مجله آرگا روش تهیه سالاد مرغ و بادام را پیش رو داشتید که امیدواریم از طعم این نوع سالاد نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.