املت برنج که به رولت برنج نیز معروف است از انواع غذاهای کره ای خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع املت را در منزل به راحتی بپزید. برای طرز تهیه املت برنج از روش های مختلف استفاده می شود و شما می توانید با توجه به ذائقه خود این نوع غذا را در منزل بپزید.
طرز تهیه املت برنج در منزل
املت قارچ و املت گوشت و املت با پنیر پیتزا و املت برنج از انواع روش ها برای پخت املت می باشند و شما می توانید به کمک روش های ذکر شده در پخت املت تنوع ایجاد کنید.
![املت برنج](/Upload/Public/Content/Images/1399/11/01/1333500342i.jpeg)
روش اول : مواد لازم
- نصف پیاز متوسط خرد شده
- پیازچه خرد شده : یک عدد
- هویج کوچک خرد شده: یک عدد
- گوشت گوساله ریز خرد شده : صد گرم
- سس سویا : یک قاشق غذاخوری
- سس کچاپ : یک قاشق غذاخوری
- برنج پخته شده : یک پیمانه
- تخم مرغ : دو عدد
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
مراحل پخت املت برنج
تابه ای را روی حرارت گاز قرار بدهید و دو قاشق روغن درون تابه بریزید سپس پیاز را درون تابه بریزید و آن را به مدت چند دقیقه تفت دهید. پیازچه و هویج و گوشت را به پیاز اضافه نمایید و آن ها را نیز تفت بدهید.
![تفت دادن مواد املت](/Upload/Public/Content/Images/1399/11/01/1333500363r.jpeg)
یک قاشق سس سویا به همراه فلفل و نمک به مخلوط گوشتی بیفزایید و بعد از گذشت یک دقیقه برنج پخته شده را به مخلوط مواد بیفزایید و مواد را تفت دهید. مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس سس کچاپ را به مواد بیفزایید.
![دستور تهیه املت برنج](/Upload/Public/Content/Images/1399/11/01/1333500384w.jpeg)
تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب هم بزنید تا مایعی یکدست ایجاد شود سپس آن ها را درون تابه ای که از قبل چرب کرده اید بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار بدهید و به کمک کفگیر حباب های روی تخم مرغ ها را بگیرید.
![روش تهیه املت برنج در منزل](/Upload/Public/Content/Images/1399/11/01/1333500405g.jpeg)
برنج سرخ کرده را در وسط تخم مرغ ها بریزید و تخم مرغ ها را به شکل رول درآورید.
![طرز تهیه املت برنج خوش طعم](/Upload/Public/Content/Images/1399/11/01/1333500429l.jpeg)
روش دوم : مواد لازم
- تخم مرغ : دو عدد
- قارچ : دو عدد
- گوجه فرنگی : یک عدد
- ذرت : نصف پیمانه
- فلفل دلمه ای : نصف یک عدد
- برنج پخته شده : به مقدار لازم
- پیاز : یک عدد
- هویج : یک عدد
- نمک : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- آویشن : به مقدار لازم
- پودر سیر : به مقدار لازم
مراحل پخت املت برنج
ابتدا پیاز را مقداری سرخ نمایید سپس فلفل و هویج را به آن بیفزایید و درب ظرف را روی تابه قرار بدهید تا فلفل پخته شود سپس قارچ و گوجه را به مخلوط مواد بیفزایید و قارچ را تفت دهید و اجازه دهید تا آب قارچ و گوجه تبخیر شود سپس ذرت را به مواد بیفزایید.
![املت برنج کره ای](/Upload/Public/Content/Images/1399/11/01/1333500459u.jpeg)
دو عدد تخم مرغ را هم بزنید و درون تابه ای متوسط تخم مرغ را بریزید تا به صورت کامل پخته شود و مواد را روی یک سمت تخم مرغ بریزید و یک طرف دیگر تخم مرغ را روی مواد برگردانید سپس املت را میل کنید.
![روش تهیه املت برنج](/Upload/Public/Content/Images/1399/11/01/1333500482z.jpeg)
در این مطلب آموزش مراحل پخت املت برنج را مشاهده کردید که امیدواریم با توجه به دستورات ذکر شده بتوانید این نوع املت را در منزل به راحتی بپزید.