پلو از جمله غذاهای بسیار خوشمزه و همچنین پرطرفدار در بین مردم است که در سفره اکثر ایرانی ها دیده می شود و دارای انواع مختلفی است که یکی از انواع آن قارچ پلو با مرغ است که طرز تهیه آن نیز بسیار راحت می باشد و در مدت زمان کمی می توانید یک غذای بسیار خوش طعم و ایده آل درست کنید، به هر حال اگر شما نیز علاقه زیادی به غذاهای قارچی دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.
امروزه تهیه قارچ پلو در بین اکثر خانواده های ایرانی و همچنین ترکیه ای بسیار طرفدار جذاب کرده است و همانطور که می دانید قارچ دارای نمک و کالری کمی است و سرشار از املاح معدنی و ویتامین D است به همین خاطر، جزو خوراکی بسیار مقوی و مفید می باشد که از آن می توانید غذاهای مختلفی تهیه کنید که یکی از انواع آن قارچ پلو با مرغ است که علاوه بر مرغ می توانید با گوشت چرخ کرده و گوشت نیز آن را تهیه کنید و اگر تمایلی به گوشت ندارید از سبزیجات جهت درست کردن آن استفاده کنید، در ادامه مطلب طرز تهیه قارچ پلو را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم :
- برنج : سه پیمانه
- قارچ : هشت عدد
- سینه مرغ : یک عدد
- پیاز : دو عدد
- فلفل دلمه ای : نصف عدد
- زعفران دم کرده : به مقدار لازم
- نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
- خلال پسته و زرشک : به مقدار دلخواه
طرز تهیه قارچ پلو با مرغ با طعم بی نظیر
در روش تهیه قارچ پلو با مرغ ابتدا باید برنج را به مدت چند ساعت داخل آب خیس کرده سپس داخل یک قابلمه کوچک مقداری آب ریخته و همراه با سینه مرغ، پیاز خلالی خرد شده و کمی نمک و زردچوبه بر روی حرارت گذاشته و اجازه دهید بپزد.
حالا بعد از پخت مرغ حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا مرغ خنک شود سپس آن را ریش ریش کرده و یا می توانید در اندازه های کوچک خرد نمایید.
در مرحله بعدی از نحوه تهیه قارچ پلو با مرغ، قارچ ها را شسته و پس از اینکه خشک شدند آن را به شکل ورقه ای خرد کرده سپس داخل تابه ای مناسب مقداری روغن ریخته و قارچ ها را بر روی حرارت بالا تفت داده تا سرخ شوند.
حالا پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و داخل تابه ای دیگری آن را همراه با مقداری روغن تفت داده تا طلایی رنگ شوند سپس مرغ ریش ریش کرده را به همراه فلفل دلمه ای نگینی خرد شده به تابه بیفزایید و بر روی حرارت کم شروع به تفت دادن آن ها کنید.
در مرحله دیگری از نحوه تهیه قارچ پلو، قارچ های سرخ شده را به تابه مرغ بیفزایید و به آن کمی زعفران دم کرده، نمک و زردچوبه اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید.
حالا داخل یک قابلمه مناسب آب ریخته و بعد از به جوش آمدن برنج خیس شده را به آن اضافه کنید سپس برنج را آبکش کرده و بر روی آن کمی آب سرد بریرید.
در مرحله پایانی کف قابلمه را با کمی روغن چرب کنید و نان یا سیب زمینی کف آن بچینید سپس برنج و مواد قارچ و مرغ را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید و از دم کنی استفاده کنید و اجازه دهید بر روی حرارت کم به مدت سی دقیقه دم بکشد در آخر آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته و زرشک تزیین نمایید، نوش جان.
ضمن سپاس از همراهی شما عزیزان، در پایان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی با دستور تهیه انواع پلو می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.