ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کته گیاهی خوش طعم با دستور پخت آسان

طرز تهیه کته گیاهی کار بسیار ساده ای است. این غذا طعم فوق العاده ای داشته و شما می توانید دستور پختی ساده از آن را مطالعه کنید. این غذا گیاهی بوده و با سبزیجات معطری دارد.

طرز تهیه کته گیاهی خوش طعم با دستور پخت آسان

اگر می خواهید، یک کته معطر و مزه دار نوش جان کنید، می توانید کته گیاهی تهیه نمایید. شما در این بخش می توانید طرز تهیه کته گیاهی که یک غذای مفید و خوشمزه است را مطالعه می کنید. این غذا با سبزجیات تهیه شده و می توانید آن را در کنار مرغ نیز سرو نمایید.

تهیه انواع کته های خانگی بسیار ساده است. شما می توانید در آرگا نحوه پخت انواعی از کته های خانگی را نیز مطالعه کنید. در لینک نیز طرز تهیه کته ماهی و کته زعفرانی قرار داده شده است. پخت این پلوها ساده است و شما به راحتی در خانه می توانید، تهیه کنید.

مواد کته گیاهی

  •  بلیط کیش
  •  تصفیه آب خانگی

مواد اولیه:

  • برنج: 2 پیمانه
  • هویج: 2 عدد
  • دانه ذرت: 1/3 پیمانه
  • نخود فرنگی: 1/3 پیمانه
  • لوبیا خرد شده: 1/2 پیمانه
  • کره: 50 گرم
  • عصاره مرغ: 1 بسته
  • پیاز: 1 عدد
  • فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 1/5 قاشق غذاخوری

دستور تهیه کته گیاهی

طرز تهیه کته گیاهی:

اولین مرحله تهیه این کته خانگی آماده کردن سبزیجات می باشد. ذرت و نخود فرنگی را به صورت کنسروی نیز می توانید، تهیه کنید. هویج را پوست کنده و به صورت نگینی خرد نمایید. لوبیا سبز را نیز به اندازه های دلخوه خرد کرده و بشویید. برنج را شسته و به مدت 2 ساعت با مقداری نمک خیس کنید.

حالا نوبت به تفت دادن مواد می رسد. پیازها را به خوبی بشویید و به صورت نگینی خرد نمایید. درون تابه ای مقداری روغن ریخته و پیازها را به خوبی تفت دهید. بعد از اینکه پیازها سبک و شیشه ای شد، مقداری زردچوبه اضافه کنید. حالا سبزیجات خرد شده را به مواد اضافه کرده و مقداری تفت دهید. بعد از نرم شدن و سرخ شدن سبزی ها مقداری ادویه به آن بزنید.

طرز تهیه کته گیاهی

بعد از تفت خوردن سبزی ها مقداری رب اصافه کرده و با از بین رفتن بوی خامی آن 4 پیمانه آب با عصاره مرغ اضافه کنید. حالا باید مواد با حرارت پخته شود. بعد از نرم شدن سبزی ها برنج های خیس شده را آبکش کنید و به سبزی ها اضافه نمایید. بعد از نرم شدن برنج و خشک شدن آب برنج را حالت کوهی کرده و یک دمکنی روی آن قرار دهید.

طرز تهیه کته گیاهی بسیار ساده است. شما می توانید در این بخش یک دستور پخت ساده از این غذا را مطالعه کنید. شما به جای رب می توانید ار پوره گوجه فرنگی نیز استفاده نمایید. برای دم کشیدن بهتر غذا می توانید هنگام پخت چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید. در صورتی که آب برنج زیاد باشد، موجب شفته شدن خواهد شد. استفاده از عصاره مرغ نیز در این غذا طعم فوق العاده ای دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان