ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه رب پلو تجربه پخت غذایی با طعم سنتی و لذیذ

رب پلو یکی از غذاهای ایرانی و از انواع پلو محسوب می شود که طعمی خاص و دلچسب را به برنامه غذایی شما اضافه می کند، در این مطلب آموزش طرز تهیه رب پلو را آموزش می دهیم.

طرز تهیه رب پلو تجربه پخت غذایی با طعم سنتی و لذیذ

رب پلو یک غذای سنتی و ایرانی محسوب می شود که دارای طعمی لذیذ و عالی می باشد و به رسپی های گوناگونی تهیه می گردد. رب مورد استفاده در آن رب انار می باشد به همراه سایر مواد تشکیل دهنده همچون ران و یا سینه مرغ، برنج، هویج، کشمش و مغز گردو و … طعمی دلچسب و منحصر به فرد را به وجود می آورد. در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه رب پلو آشنا می کنیم.

رب اناز و نیز رب گوجه فرنگی یکی محصول میوه خوش طعم انار و دیگری حاصل گوجه فرنگی است، هر دوی این رب ها از چاشنی ها محسوب می شوند که این طعم خاص را به غذا نیز انتقال داده و موجب بهبود طعم و رنگ غذا می شوند، البته که کاربرد آنها در غذاهای مختلف متفاوت می باشد، رب انار با طعم ملس و دوست داشتنی خود در بسیاری غذاها از جمله انار بیج، کال کباب گیلانی، خورشت انار مسما گبلانی اشاره داشت.

دستور پخت رب پلو خوشمزه

مواد لازم

  • دو پیمانه رب انار
  • چهار پیمانه برنج
  • نیم کیلو ران و یا سینه مرغ
  • یک عدد هویج
  • سه عدد پیاز
  • دو تا سه عدد برگ بو
  • صد گرم کشمش پلویی
  • سیصد گرم مغز گردویی
  • یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • یک قاشق چای خوری پودر سیر
  • اندازه نیاز روغن مایع
  • اندازه نیاز شکر (در صورت تمایل می توانید حذف کنید)
  • اندازه نیاز زردچوبه
  • اندازه نیاز فلفل و نمک

طرز تهیه رب پلو غذایی ایرانی با طعمی خاص و فوق العاده

ابتدا برنج را با یک قاشق چای خوری نمک داخل ظرفی ریخته و بر روی آن آب بریزید، بعد زمان دهید تا برنج برای دو الی سه ساعت در آب باقی مانده و خیسانده شود. اکنون در این مرحله 1 پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد نمایید. سپس هویج را شسته و پوست آن را گرفته و بعد حلقه حلقه خرد نمایید،

بعد یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و بر روی شعله ملایم بگذارید، درون کمی روغن مایع ریخته و بعد از داغ شدن سریعا پیازها را به آن بیفزایید و تفت بدهید. بعد از اینکه شفاف و سبک گردید ران و سینه مرغ را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و همه آن ها را با یکدیگر تفت بدهید تا رنگ گوشت نیز عوض شود.

در این مرحله پودر سیر را با پودر زنجبیل، زردچوبه، برگ بو، زردچوبه، فلفل سیاه و نیز هویج به داخل قابلمه بیفزایید، بعد تفت بدهید تا بوی ادویه ها در فضا انتشار یافته و کمی آب داخل قابلمه بریزید.

حالا زمان دهید ران و یا سینه مرغ برای 45 دقیقه در آبجوش باقی بماند تا به طور کامل پخته شود. سپس بعد از 45 دقیقه هویج ها را با برگ بو از قابلمه بیرون آورده و بعد بر روی آن زعفران دم شده بریزید. باید کمی گوشت بر روی شعله باشد تا مقداری جوشیده و زعفران به خوبی خورد گوشت مرغ داده شود و بعد گوشت را از قابلمه بیرون بیاورید، سپس تابه ای مناسب بر روی شعله متوسط بگذارید و کمی روغن مایع به آن بیفزایید. گوشت ران و یا سینه مرغ را داخل تابه همراه روغن مایع داغ شده تفت بدهید تا سرخ گردد. بعد مغز گردو را با چاقویی تیز نگینی شکل خرد نمایید. سپس پوست مابقی پیاز را جدا نموده و بشویید و خلالی شکل خرد کنید.

طرز تهیه رب پلو یکی از انواع پلو

حالا تابه ای مناسب را بر روی شعله متوسط بگذارید و کمی روغن مایع داخل تابه بریزید، بعد پیاز را سریعا در تابه ریخته و تفت بدهید تا شفاف و سبک گردد و مغز گردویی که خرد کرده اید را به آن بیفزایید و تفت بدهید تا بو و طعم خامی آن از بین برود و کشمش ها را هم به مغز گردوها افزوده و مقداری تفت بدهید. پس از تفت دادن کشمش ها تابه را از روی شعله کنار بگذارید و درون قابلمه ای تا حد نصف آب بریزید و 1 قاشق چای خوری نمک به آن بیفزایید.

در این مرحله قابلمه را بر روی شعله بالا بگذارید و زمان دهید تا آب بجوشد، سپس برنج را آبکش کنید، ابتدا کمی روغن درون قابلمه بریزید و کف آن را چرب نمایید، سپس به انتخاب با توجه به انواع ته دیگ نان، ته دیگ تخم مرغ، ته دیگ پیاز و … یکی از این مواد را در ته قابلمه قرار دهید. سپس مقداری از برنج را درون قابلمه بریزید و ترکیب گردو را به حالت پخش بر روی برنج ریخته و بعد باقیمانده را بر روی ترکیب گردو بریزید و در نهایت هم رب انار را داخل ظرفی مناسب بریزید.

رب انار را بر روی شعله متوسط بگذارید و زمان دهید تا گرم گردد، سپس رب انار را به حالت پخش بر روی برنج ریخته و درب قابلمه را همراه دمکنی بر روی قابلمه بگذارید و بر روی حرارت ملایم برای 45 دقیقه قرار دهید تا دم بکشد. به منظور دم کشیدن بهتر و جلوگیری از سوختن می توانید از شعله پخش کن استفاده کنید. رب پلو را ترکیب می نماییم و بعد داخل ظرف مناسب بریزید. گوشت مرغ (ران و یا سینه مرغ) را با سس مرغ بر روی رب پلو ریخته و با سبزی، ماست و ترشی میل نمایید.

رسپی رب پلو در منزل با طعمی عالی

اصلا با اسم قضاوت نکنید، ممکن است با شنیدن نام این غذا تصور کنید غذای ساده و البته بد طعمی می باشد، اما چنین نبوده و این غذا با وجود سادگی در رسپی دارای طعمی لذیذ و دلچسب می باشد. انواع پلو وجود دارد، در مطلبی که با همراهی شما به پایان رسید شما را با طرز تهیه رب پلو آشنا کردیم، امیدواریم مورد توجه تان واقع شده باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان