برای داشتن یک غذای ساده خوشمزه و خانگی باید در این بخش با طرز تهیه فرنی آرد ذرت آشنا شوید. این فرنی دستور تهیه ساده ای داشته و شما می توانید در چند گام این فرنی خوشمزه و عالی را داشته باشید.
اگر دنبال یک رسپی متنوع از دسر خانگی هستید، می توانید در این بخش با طرز تهیه فرنی هویج و فرنی شیره انگور آشنا شوید. این فرنی ها طعم و مزه عالی دارد.

مواد اولیه:
- آرد ذرت: 6 قاشق غذاخوری
- شکر: 1 پیمانه
- شیر: 3 پیمانه
- خامه صبحانه: 1 قاشق غذاخوری
- گلاب: 1/2 پیمانه
- دارچین و کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه فرنی آرد ذرت:
تهیه این غذا دارای یک شیوه ساده بوده و در این بخش با رسپی این غذا آشنا می شوید. ابتدا مقداری شکر، شیر را با یکدیگر ترکیب کرده و هم زده و روی حرارت بگذارید. در این بخش آرد ذرت را چند مرتبه اضافه کرده و خوب هم زده تا ترکیب شده و یکدست شود.
برای همزدن این فرنی می توانید از همزن هم استفاده کنید. با استفاده از همزن گلوله های آرد درون فرنی به راحتی باز شده و دیگر فرنی شما یکدست می شود. قابلمه را باید روی حرارت گذاشته و سعی کنید تا با حرارت ملایم آن را هم بزنید که مواد ته نگیرد و طعم خامی آرد از بین برود.
بعد از اینکه مایه فرنی به غلظت کافی رسید، می توانید مقداری خامه صبحانه و گلاب را به آن اضافه کنید. مواد را در این بخش ترکیب کرده و در صورتی که می خواهید فرنی شما رنگ بندی باشد، می توانید از مقداری زعفران دم کشیده یا شکلات رنده شده نیز استفاده کنید.
طرز تهیه فرنی آرد ذرت بسیار ساده بوده و شما می توانید برای مزه دار کردن این فرنی خوشمزه از وانیل هم استفاده کنید. برای تزیین روی فرنی نیز می توانید از مقداری پودر دارچین و کنجد هم استفاده نمایید. این غذا طعم فوق العاده ای داشته و یک دسر عالی برای میان وعده های شما می باشد.
شما می توانید از انواع طعم دهنده نیز برای این فرنی خانگی استفاده نمایید. افزودن اسانس های طعم دار و رنگ دهنده های خانگی نیز گزینه مناسبی بوده که می توانید برای زیباتر کردن دسر خود از آن استفاده کنید.

این دسرها طعم فوق العاده خوشمزه ای داشته و با یک رسپی ساده نیز تهیه می شود. اگر می خواهید یک فرنی مقوی برای میان وعده های کودکان نیز داشته باشید، می توانید مقداری کره خرم نیز به آن اضافه کنید. گردو خرد شده، پسته خرد شده، بادام خرد شده و … نیز در این فرنی موجب شده هم مقوی شود و هم طعم آن بهتر شده که حتما باید از این رسپی استفاده نمایید.
خامه در این فرنی موجب شده تا غلظت آن بیشتر شود و همچنین می توانید از عسل یا دیگر شیرین کننده ها هم برای این فرنی استفاده کنید. شما می توانید از مقداری پودر پسته و گل محمدی نیز برای تزیین این دسر عالی و مقوی استفاده کنید. این دسر را با طعم عالی می توانید برای مهمانی ها هم تهیه کنید.