ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه فرنی موزی خوشمزه مناسب صبحانه و عصرانه

فرنی یکی از دسرهای لذیذ و ساده است که طرفداران زیادی دارد. این دسر خوشمزه و مقوی می تواند انتخابی عالی برای میان وعده، دسر در مهمانی ها باشد. در این مقاله طرز تهیه فرنی موزی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه فرنی موزی خوشمزه مناسب صبحانه و عصرانه

علاوه بر این، برای کودکانی که مجاز به خوردن فرنی هستند، یک گزینه مناسب به حساب می آید. فرنی از ترکیب شکر، شیر و آرد برنج (یا آرد گندم) تهیه می شود و می توانید به دلخواه آن را با میوه ها ترکیب کرده و یا به جای شکر از عسل استفاده کنید تا دسر سالم تری داشته باشید. آرد برنج باعث می شود فرنی نرم و کم آلرژی باشد. طبق تحقیقات، فرنی به عنوان یک وعده غذایی کامل شناخته می شود و سرشار از ویتامین های گروه B است. اگر شما دوستان عزیز نیز تمایل به تهیه این فرنی خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه فرنی موزی همراه ما باشید.

 آموزش تهیه بوبوتی

طرز تهیه فرنی موزی ساده و خوشمزه

فرنی موزی یک فرنی خوش طعم و محبوب است و مانند طرز تهیه فرنی خامه ای و فرنی نسکافه ای به راحتی و با یک سری مواد ساده تهیه می شود، این فرنی انرژی بخش است و به تقویت سیستم ایمنی و کاهش فشار خون کمک می کند.  در ادامه مطلب نحوه تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • آرد برنج: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • موز: دو عدد
  • شیر: دو پیمانه
  • گلاب: چهار قاشق غذاخوری
  • وانیل: نوک قاشق مرباخوری
  • دارچین: نوک قاشق مرباخوری

آموزش تهیه

ابتدا شیر، آرد گندم ، آرد برنج و شکر داخل یک قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و شکر کمی حل شود سپس، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

در این مرحله پس از این که مواد کمی غلیظ شدند، با حرکت های دورانی هم بزنید تا گلوله های آرد باز شوند. حالا کمی شیر گرم بیفزایید تا فرنی نرم تر شود. زمانی که مواد غلیظ شدند، وانیل و گلاب را به آن اضافه کنید.

حالا یکی از موزها را پوست بگیرید و به خوبی له کنید یا به تکه های ریز خرد کنید. موز له شده را به مواد فرنی اضافه کنید و خوب هم بزنید. موز باقی مانده را برای ترببن کنار بگذارید.

در مرحله پایانی دارچین را به فرنی اضافه کرده و هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید. سپس حرارت را خاموش کنید و داخل ظرف سرو بریزید. برای تزیین، می توانید برش های موز را روی فرنی بچینید و کمی دارچین یا گل محمدی روی آن بپاشید.

 نحوه تهیه بوبوتی

نکات تکمیلی

1. استفاده از دارچین اختیاری است و در صورت تمایل می توانید آن را حذف کنید.

2.  به جای شکر، می توانید از عسل یا شیرین کننده های طبیعی دیگر استفاده کنید.

3. اگر می خواهید فرنی گیاهی باشد، می توانید شیر سویا، شیر نارگیل یا هر نوع شیر گیاهی دیگر را جایگزین شیر معمولی کنید.

4. در صورتی که فرنی شما خیلی سفت شد، می توانید کمی شیر به آن اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان