اگر می خواهید انواع از دسرهای اصیل ایرانی را تهیه کنید، حتماً در این قسمت با طرز تهیه فرنی بستنی محبوب یک دسر خانگی همراهمان باشید. این دسر ویژه طعم و مزه بسیار عالی دارد.
دسر مجلسی فرنی بستنی:
این دسر مخصوص برای افرادی که طعم و عطرهای اصیل و ایرانی را ترجیح می دهند، یک دسر مناسب و خوشمزه است. شما می توانید در لینک با طرز تهیه دسر جذاب و دسر انجیر آشنا شوید.
مواد اولیه:
- شیر: 2 لیوان
- آرد برنج: 4 قاشق غذاخوری
- شکر: 4 قاشق غذاخوری
- گلاب: 1 دوم فنجان
- بستنی وانیلی: 1 عدد
- خامه صبحانه: 1 قاشق غذاخوری
- وانیل: 1 چهارم قاشق چای خوری
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
طرز تهیه فرنی بستنی ایرانی:
این فرنی ویژه و خوشمزه یک دسر ایرانی با عطر زعفران و وانیل بوده که طعم خوشمزه ای دارد .شما می توانید در ادامه این قسمت با نحوه تهیه این دسر ویژه آشنا شوید.
ابتدا فرنی را به همراه مقداری شکر و بستنی ترکیب کرده و درون قابلمه بریزید. آرد برنج را که چند مرتبه الک کرده اید، به مواد خود مرحله به مرحله اضافه کرده و بارانی آن را هم بزنید تا آرد درون مواد باز شود. برای این کار از همزن دستی استفاده کنید.
بعد از باز شدن آرد قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و زمان دهید تا به آرامی مواد به غلظت لازم برسد. در این حین باید مواد خود را مدام هم زده تا ته نگیرد. اگر حرارت گاز بسیار بالا باشد، طعم برنج درون مواد باقی مانده و بوی خامی آن از بین نمی رود.
در مرحله آخر مقداری وانیل گلاب و خامه صبحانه را به مواد خود اضافه کرده هم زده تا مواد باز شود. حالا مواد را از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظر سرو کنید. روی دسر را میتوانید با انواع مغزیجات دلخواه تزیین نمایید.
در این مرحله از طرز تهیه فرنی بستنی می توانید یک دسر دو رنگ داشته باشید. برای این کار می توانید قسمت دوم را زعفرانی یا کاکائویی کنید. باید لایه دوم را کمی غلیظتر بردارید و لایه اول را درون یخچال گذاشته و بعد از بسته شدن ناحیه دوم را روی آن بریزید.
این دسر باید به مدت 2 تا 3 ساعت درون یخچال قرار داشته باشد تا سفت شود. برای اینکه دسر شما دو رنگ شود، ابتدا باید یک لایه را تهیه کرده درون یخچال بگذارید و بعد از بسته شدن لایه دوم را که روی حرارت رنگی کردید و بعد از حرارت افتاد، روی لایه اول بریزید و مجدد درون یخچال بگذارید. سطح آن را با پودر نارگیل گل محمدی پودر پسته می توانید تزیین کنید.
دور تا دور دسر را می توانید با پودر پسته دیزاین کرده و وسط آن گل محمدی قرار دهید. این دسر ویژه را می توانید به عنوان میان وعده نیز تهیه کرده و نوش جان کنید. یک دسر سالم که برای کودکان نیز بسیار مناسب بوده و میتواند در وعده غذای آنها جای بگیرد.