میگو یکی از غذاهای دریایی محبوب بوده که با رسپی های مختلفی در دنیا سرو می شود. شما می توانید در این بخش با نحوه مزه دار کردن میگو با دستورهای جدید آشنا شوید. در ادامه این بخش نحوه مزه دار کردن میگو را به روش ساده ای بیان خواهیم کرد.
چند روش مزه دار کردن میگو:
روش ها و رسپی های مختلفی برای مزه دار کردن این غذا وجود دارد. شما نیز می توانید انواع روش های مختلف را برای مزه دار کردن آن امتحان کنید. شما می توانید طرز تهیه میگو کنجدی و میگو عسلی با دستورهای جذاب را مطالعه نمایید.
میگو کبابی:
در این روش شما می توانید با دودی کردن میگو طعم و عطر آن را فوق العاده کنید. اما ابتدا باید میگو را پاک کرده بشورید و در ادامه آن را مزه دار نمایید. برای این کار مقداری پیاز سیر را خرد کرده و به مواد میگو اضافه کنید.
در ادامه می توانید به آن مقداری آب لیموی تازه نیز اضافه کرده حالا چند ساعتی کنار بگذارید تا مواد میگوی شما مزه دار شود. در ادامه میگوها را درون سیخ کشیده و روی منقل با حرارت ملایم کباب کنید. توجه داشته باشید که میگوها نباید بیش از حد روی زغال کبابی شود تا سفت نشود.
میگو زعفرانی:
در یک رسپی دیگر شما می توانید میگو را باز استفاده از زعفران مزهدار کنید. در این قسمت میگوهای پاک شده را درون ظرفی ریخته و به آن زعفران دم کرده شده را اضافه کنید. کمی مواد را ماساژ داده تا زعفران به خورد مواد شما برود. سلفون کشیده مواد را درون یخچال بگذارید تا زعفران به خوبی جذب میگو شود.
در ادامه نیز باید میگو از یخچال خارج کرده پیاز خلالی شده مقداری نمک، فلفل به آن اضافه کنید. کمی آب لیمو زده و مجدد یک ساعت درون یخچال بگذارید تا مزه دار شود. حالا می توانید میگوها را روی تابه گریل با حرارت ملایم سرخ کرده و نوش جان کنید.
میگو کرهای:
در روش دیگر از طرز تهیه میگو باید میگو را به همراه مقداری آب لیمو، فلفل، نمک و کمی پیاز مزه دار کرده و به مدت دو ساعت درون یخچال بگذارید. بعد از مزه دار شدن باید مقداری کره درون تابه ریخته و میگوها را درون آن با مقداری کره سرخ کنید. میگوها نباید بیش از حد سرخ شود تا حالت سفت پیدا نکند.
میگو سوخاری:
یکی از رسپی های محبوب برای مزه دار کردن میگو به شیوه سوخاری بوده که در این بخش باید از پودر سوخاری برای آن استفاده کنید. تخم مرغ ها را به خوبی درون ظرفی هم زده میگوهای مزه دار شده با پیاز را درون تخم مرغ غلطانده و بعد درون پودر سوخاری به غلطانید. در نهایت نیز میگوها را درون روغن فراوان سرخ کنید.
میگو پفکی:
اگر یک میگوی پفکی ترد می خواهید باید تخم مرغ را به همراه ماست، زعفران، بکینگ پودر، آرد، نمک و فلفل به خوبی ترکیب کرده بعد از اینکه مواد میگو درون پیاز مزه دار شد، درون مواد غلیظ و ماستی خود قرار داد و مجدد درون یخچال بگذارید. حالا مواد را خارج کرده و درون روغن شناور سرخ کنید.