به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «علی حجتیپور» مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین اظهارکرد: مصرف گاز استان در 24ساعت گذشته 15میلیون و 886هزار مترمکعب بوده که این رقم در مقایسه با 21بهمن ماه 5درصد و معادل 836 هزار مترمکعب افزایش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در 22بهمن ماه مصرف گاز شهرستان قزوین 5میلیون و 757هزار متر مکعب، شهرستانهای تاکستان و آوج مجموعاً 2میلیون و 765 هزار مترمکعب، شهرستان بوئینزهرا 2میلیون و 622هزار مترمکعب و شهرستانهای آبیک و البرز جمعاً 4میلیون و 331هزار متر مکعب گاز مصرف کردهاند.
مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین مقدار گاز تحویل داده شده به نیروگاه شهید رجایی در 22بهمن ماه را یک میلیون و 639هزار مترمکعب و در 21بهمن ماه یک میلیون و 741 هزار مترمکعب عنوان کرد.
حجتی پور افزود: علت افزایش مصرف گاز استان در شبانهروز گذشته کاهش دما و بارش نزولات آسمانی در نقاط مختلف استان است اما از همشهریان گرامی انتظار داریم با رعایت نکات مربوط به کاهش مصرف گاز، مصرف گاز را تا جای ممکن کاهش دهند تا جریان گاز در سراسر استان بهویژه در نقاط سردسیر و کوهستان پایدار بماند.