برای اینکه با دستورهای متنوع و جذابی از انواع پلوهای خانگی آشنا شوید، در ارگا همراه ما باشید. شما در ادامه این قسمت می توانید با طرز تهیه خرفه پلو که یک پلوی متنوع است آشنا شوید.

2 دستور تهیه خرفه پلو:
یکی از پلوهای متنوع و در عین حال خوشمزه ای که می توانید در سبد غذایی خود داشته باشید، استفاده از خرفه می باشد. شما میت وانید با ترکیب خرفه یک پلو خوشمزه و متنوع داشته باشید.
شما می توانید این پلو را به صورت ساده یا به صورت ته چینی و با ترکیب مرغ تهیه کنید که کاملاً سلیقه ای می باشد. ما در این قسمت یک پلوی خرفه با مرغ تهیه می کنیم. طرز تهیه پلو قورمه سبزی و پلو پوست پرتقال را رسپی های دیگر را در لینک بخوانید.
طرز تهیه خرفه پلو ساده:
برای آماده کردن این پلوی مخصوص و ویژه ابتدا باید برنج را شسته و خوب خیس کنید. به آن مقداری نمک اضافه کرده و 1 تا 2 ساعت قبل برنج خیس شده را کنار بگذارید.
مواد اولیه:
- خرفه: به میزان لازم
- گشنیز: 1 مشت
- برنج: 2 پیمانه
- فلفل، زردچوبه، نمک: به میزان لازم
- پیاز: 1 عدد
حالا در ادامه باید مواد میانی پلو را تهیه کنید. برای این کار مقدار پیاز را نگینی کرده و درون تابه با مقداری روغن تفت دهید. سبزی های خرفه را پاک کرده سبزی های خرفه را به صورت درشت خرد کنید و کنار بگذارید.

در ادامه سبزی های گشنیز را پاک کرده و بشورید و بعد از اینکه آب آن به خوبی کشیده شد، ساطوری کرده و خرد نمایید. در ادامه به سبزیهای تفت خورده خود مقداری گشنیز و بعد خرفه ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
در مرحله بعدی به آن مقداری ادویه فلفل، زردچوبه، نمک اضافه نمایید. یک قابلمه را روی حرارت گذاشته و درون آن مقداری آب بریزید. برنج ها را درون آب ریخته تا پخته شود و در ادامه آن را آبکشی کنید.
قابلمه را مقداری روغن ریخته و ته دیگ سیب زمینی یا ته دیگ نان قرار دهید. در ادامه یک ردیف از برنج ها ریخته و در ردیف دیگر سبزی های تفت خورده شده را اضافه کنید. حالا یک دم کنی روی قابلمه قرار داده و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به خوبی پخته شود.
طرز تهیه خرفه پلو با مرغ:
تهیه این خرفه پلو نیز بسیار ساده است و در ادامه این قسمت نحوه آماده سازی این پلوی ویژه را مطالعه می کنید. این پلو ساده عطر سبزی دارد و برای پذیرایی مناسب است.
مواد اولیه:
مرغ: 1 عدد سینه
پیاز: 1 عدد
خرفه: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
برنج: 2 پیمانه
گشنیز: 1 مشت

در مرحله اول برای تهیه و آماده کردن این پلو باید ابتدا برنج را از شب قبل درون نمک خیس کنید. در ادامه پیاز را درون تابه ریخته و به همراه روغن تفت دهید.
مرغ های نگینی شده را به مواد اضافه کرده و سرخ کنید. مقداری مواد ادویه فلفل، زردچوبه و نمک به مرغ ها زده در ادامه سبزی های خرفه ساطوری شده را افزوده و گشنیزهای خرد شده را اضافه کنید.
بعد از اینکه سبزی ها کمی تفت خورد به آن مقداری رب گوجه فرنگی اضافه کنید. می توانید رب را در این مواد نمایید. حالا مواد تهیه شده را باید درون پلوی آبکشی شده بریزید و درون قابلمه ریخته و دم کنید روی آن قرار دهید.