ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ذرت پلو غذایی گیاهی و خوشمزه

طرز تهیه ذرت پلو با مرغ که یک پلوی خوشمزه گیاهی است را در این بخش بررسی می کنید‌. مراحل آماده کردن این پلو ساده بوده و طعم خوشمزه و متنوعی دارد.

طرز تهیه ذرت پلو غذایی گیاهی و خوشمزه

پلوهای گیاهی و سالم و رژیمی می‌ تواند در سبد غذای شما گزینه مناسبی باشد. برای همین منظور در این بخش با طرز تهیه ذرت پلو ویژه آشنا می‌ شوید. این پلو ویزه را در کنار مرغ و گوشت می توانید، تهیه کنید.

ذرت پلو

طرز تهیه ذرت پلو خانگی:

این پلو گیاهی طعم و مزه خوشمزه‌ ای داشته و می‌ تواند در وعده‌ های غذایی شما مناسب باشد. برای داشتن این پلو خوشمزه باید از ذرت پخته شده استفاده کنید. در ادامه مراحل آماده کردن این غذا را مطالعه می‌ کنید. طرز تهیه پلو پوست پرتقال و پلو چغاله با رسپی های مخصوص را نیز در لینک دنبال نمایید.

مواد اولیه:

  • برنج: 400 گرم
  • سینه مرغ: 300‌ گرم
  • کنسرو ذرت: 250 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز پخت پلو با ذرت:

آماده کردن این پلو بسیار ساده است و می‌ توانید در کمترین زمان یک پلو سالم داشته باشید. دو سه پیمانه پلو را با آب ولرم بشورید. پلو را خیس کرده و به آن مقداری نمک بزنید. یک ساعت پلو را کنار گذاشته تا قد بکشد.

رسپی ذرت پلو

سینه‌ های مرغ را شسته و به صورت نگینی و ریز برش بزنید. پیازها را خلالی کرده و به مرغ‌ های نگینی شده اضافه کرده و کمی ادویه فلفل، زردچوبه و نمک بزنید و کنار بگذارید تا مرغ مرینیت و مزه‌ دار شود. به مدت دو ساعت مرغ را درون یخچال قرار داده تا طعم دهد.

در قسمت بعدی نوبت به پختن مرغ‌ ها می‌ رسد. باید یک تابه گریل را روی حرارت قرار داده و مرغ‌ های نگینی شده را درون تابه بریزید. توجه داشته باشید که پیازها را از مرغ جدا کنید.

حالا زمان داده تا با حرارت ملایم مرغ سرخ و پخته شود. در مرحله آخر پخت مقداری زعفران دم کشیده شده را به مرغ اضافه کرده و کمی تفت داده تا زعفران به خورد مرغ برود. می‌ توانید از ذرت کنسروی استفاده کنید. اگر ذرت کنسروی ندارید، ذرت را درون قابلمه ریخته روی حرارت گذاشته و به آن آب بزنید تا نرم و پخته شود مجدد تفت دهید.

طرز تهیه ذرت پلو مخصوص

در قسمت دیگر نوبت به پخت برنج می‌ رسد. برنج را درون قابلمه آب روی حرارت ریخته و زمان دهید تا برنج نرم شده در قسمت بعدی آبکشی کرده و کف قابلمه را مقداری روغن بریزید و ته دیگ نان قرار دهید.

مقداری از پلو را درون قابلمه ریخته و لابه لای آن را با مرغ نگینی شده پر کنید حالا برنج را روی حرارت قرار داده تا دم بکشد. در قسمت بعدی از طرز تهیه ذرت پلو بعد از پخت پلو آن را هم زده و کمی روغن یا کره گیاهی روی آن بریزید.

شما می‌ توانید از مقداری کشمش تفت داده شده در کنار این پلو نیز استفاده کنید. این پلوی ویژه و خوشمزه طعم جذابی داشته و می‌ توانید از ادویه‌ های دلخواه نیز درون این پلو استفاده کنید. میزان زعفران در این برنج باید بیشتر باشد. تزیین کردن روی این پلو نیز می‌ توانید از ایده‌های متنوع مخصوص نیز استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان