دست پیچ مرغ یا رولت مرغ یک غذای ویژه و محبوب بوده که با رسپی آسان تهیه می شود. در این بخش با طرز تهیه دست پیچ مرغ با یک دستور ساده آشنا می شوید.

طرز تهیه دست پیچ مرغ مجلسی:
این دست پیچ یا رولت با یک رسپی آسان تهیه شده و شما می توانید به همین روش دست پیچ گوشت نیز تهیه کنید. در ادامه این قسمت با مراحل آماده کردن این دست پیچ ویژه آشنا می شوید و در چند گام ساده می توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.
شما می توانید با طرز تهیه رولت مرغ و رولت سوسیس با یک رسپی ساده نیز در آرگا آشنا شوید. این نوع رولت ها برای وعده های غذای مختلف گزینه مناسبی هستند.
مواد لازم:
- قارچ: 3 عدد
مرغ: 1 تکه
هویج: 1 عدد
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه: 1 عدد
ادویه، فلفل، پیاز: به میزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
طرز پخت رولت:
برای آماده کردن این رولت و دست پیچ ساده و خوشمزه می توانید از سبزیجات متنوعی استفاده کنید. ما در این قسمت سبزیجاتی مانند هویج را استفاده خواهیم کرد. در مرحله اول سبزیجات خود را نگینی کنید.قارچ فلفل دلمه ای و هویج را به خوبی شسته و به صورت نگینی برش بزنید.

حالا به مواد کمی نمک بزنید. درون تابه مقداری روغن زیتون ریخته و سبزیجات خود را درون آن تفت دهید. سینه مرغ و ران مرغ را با استفاده از دستگاه چرخ کرده و کنار بگذارید.
یک پیاز را چرخ کرده و آب آن را بگیرید. پیاز رنده شده را به مواد مرغ افزوده و مقداری ادویه فلفل، نمک، زردچوبه بزنید. یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مواد مرغ زده و خوب ورز دهید تا ادویه و زعفران به خورد مرغ برود.
حالا مرغ چرخ شده را روی یک کیسه فریزر به خوبی پهن کرده و تمام قسمت های آن را بپوشانید. سبزیجات آماده شده و تفت داده شده را روی لبه مرغ باز شده پخش کرده و با استفاده از کیسه فریزر مرغ را رولت کنید. روی مواد یک پلاستیک قرار داده و به مدت یک تا دو ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد منسجم شود. در ادامه می توانید رولت را درون یک تابه سرخ کنید.

در این مرحله از طرز تهیه دست پیچ مرغ باید سس آن را آماده نمایید. مقداری پیاز را درون تابه تفت داده و با آن کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنید. ادویه فلفل، زردچوبه و نمک بزنید و مقداری زعفران دم کشیده شده را با آن بزنید.
حالا این سس را درون یک تابه نسبتاً بزرگ که رولت درون آن جای بگیرد، ریخته و رولت را درون آن بگذارید. درب تابه را قرار داده و زمان دهید تا با حرارت ملایم آب پز و پخته شود. دو طرف رولت را درون سس قرار دهید تا به خوبی مغز پخت شده و در نهایت را خارج کرده و سس را روی آن بریزید. رولت را برش زده و نوش جان کنید.