گوجه سبز یکی از میوه های بسیار زیبای نوبرانه و بهاری می باشد که می توان با خشک کردن آن هر فصلی از آن استفاده کرد و یا آن را در خورشت ها و سایر غذا ها به کار برد. روش های بسیار متفاوتی برای خشک کردن گوجه سبز وجود دارد که در ادامه سه روش مفید در این زمینه را برایتان بررسی می کنیم که هر کدام از آن ها را که دوست داشتید می توانید برای این کار استفاده کنید.
نحوه خشک کردن گوجه سبز با سه تکنیک متفاوت
خشک کردن میوه ها از قدیم یکی از روش های برای نگهداری بیش تر آن ها بوده است که به شما این امکان را می دهد تا در جای کم تری آن ها را نگهداری کرده و مانع از کپک زدن و یا خرابی شان شوید. در ادامه روش هایی را برایتان بررسی می کنیم که شما می توانید با استفاده از آن ها به راحتی میوه گوجه سبز را خشک کرده و نگهداری کنید
خشک کردن با نور خورشید
یکی از ساده ترین روش هایی که از گذشته تاکنون کاربرد داشته است خشک کردن میوه ها در زیر نور آفتاب می باشد و باید در نظر داشته باشید که برای این مورد کافی است تا یک کیلوگرم گوجه سبز را به همراه دو قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن تهیه کنید و مراحلی که در ادامه بیان می شود را به ترتیب طی کنید تا بتوانید گوجه سبز های خشک با روش طبیعی را داشته باشید.
- ابتدا باید گوجه سبز ها را بشورید و دم آن ها را بگیرید.
- سپس قابلمه ای را پر از آب کرده و بگذارید تا آب به جوش بیاید.
- بعد از اینکه آب به جوش آمد مقداری نمک و روغن را به آن اضافه کرده و گوجه سبز ها را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا یک دقیقه کامل بجوشند.
- سپس گوجه سبز ها را درون آبکش بریزید و بگذارید تا آب آن ها خارج شود و در ادامه شما می توانید آن ها را روی صافی های چوبی بچینید و در زیر نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود.
- اگر آبکش شما استیل باشد گردش هوا را بهتر کرده و در نتیجه گوجه سبز های شما زود تر خشک می شود. در این میان که گوجه سبز ها در نور آفتاب هستند تا خشک شوند شما می توانید هر از چند گاهی آن ها را زیر و رو کنید تا همه جای گوجه سبز ها کاملا خشک شود.
- همچنین باید در نظر داشته باشید که برای این کار 4 الی 5 روز زمان نیاز است.

خشک کردن گوجه سبز با سولاردم
که بتوانیم گوجه سبز ها را با سولاردم خشک کنید نیاز است تا مراحلی که در ادامه برایتان بیان می شود را به ترتیب طی کنید تا بتوانید به راحتی در عرض چند دقیقه گوجه سبز های خشک و سالم داشته باشید.
- برای استفاده از این روش کافی است تا ابتدا گوجه سبز ها را بشویید و دم آن ها را بگیرید و بعد آن ها را درون آب جوش بیندازید و بگذارید به مدت یک دقیقه گوجه سبزها بجوشند.
- بعد از اینکه گوجه سبز ها جوشیدند می توانید آن ها را صافی بریزید تا آب آن ها خارج شده و بعد آن ها را داخل سولاردم قرار دهید.
- می توانید دستگاه را روی دمای 120 درجه سانتیگراد قرار داده و 40 دقیقه به گوجه سبز ها زمان دهید تا کاملاً خشک شود.
- این روش سریع ترین روشی است که می توانید گوجه سبز خشک شده را داشته باشید.

خشک کردن با فر
از دیگر روش هایی که می توانید برای خشک کردن گوجه سبز استفاده کنید کمک گرفتن از فر می باشد.
- برای اینکه بتوانید این کار را انجام دهید نیاز است تا ابتدا گوجه سبز ها را شسته و دم آن ها را گرفته و بگذارید یک دقیقه در محلول آب جوش و نمک و روغن بجوشد.
- بعد از این کار کافی است تا گوجه سبز ها را از صافی رد کرده و بعد از اینکه آب آن ها گرفته شد آن ها را درون فر چیده و دمای فرتان را روی کم ترین حالتی که دارد تنظیم کنید.
- یک ساعت به گوجه سبز ها زمان دهید تا به خوبی خشک شوند و در این میان یادتان نرود که به آن ها سر بزنید زیرا امکان دارد که بسوزند یا بیش از حد خشک شوند.
- همچنین می توانید آن ها را زیر و رو کنید تا تمامی بخش های گوجه ها خشک شود. برای این کار یک ساعت زمان نیاز است و می توان گفت که از روش خشک کردن گوجه سبز با کمک نور خورشید سریع تر جواب می دهد.

اگر از این مطلب رضایت داشتید در ادامه می توانید با کلیک بر روی لینک های خشک کردن فلفل و خشک کردن انبه اطلاعاتی در مورد آن ها بدست آورید.