ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پاچه گوساله بدون بوی زهم + چاشنی‌های طلایی

طرز تهیه پاچه گوساله با دو روش مختلف را در این بخش آموزش می بینید. این غذا را می توانید با کرفس و یا نخود مزه دار کنید.

طرز تهیه پاچه گوساله بدون بوی زهم + چاشنی‌های طلایی

قلم گاو یکی از مقوی‌ ترین غذاها بوده که پروتئین بسیار بالایی داشته و برای افرادی با سیستم دفاعی پایین بسیار مناسب است. شما می‌ توانید در این قسمت طرز تهیه پاچه گاو به روش خانگی و بدون بو را آموزش ببینید.

رسپی پاچه گوساله

طرز تهیه پاچه گاو با 2 دستور در منزل:

طبخ پاچه گاو رسپی مخصوصی داشته که شما می‌ توانید با این رسپی یک غذای بدون بو تهیه کنید. طرز تهیه کله پاچه و خوراک مغز با دستور خانگی را در لینک مطالعه کنید.

طرز پخت پاچه گاو با کرفس:

مواد اولیه:

  • پاچه گاو: 1 عدد
  • هویج: 1 عدد
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • کرفس: 200 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • برگ بو: 2 عدد
  • سیر: 6 حبه

آماده کردن غذا بسیار ساده بوده و کافی است با رسپی ما همراه شوید. ابتدا باید قلم را به همراه مقداری آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه قلم کف کرد آب آن را ریخته و به سراغ بقیه مراحل بروید.

طرز تهیه پاچه گوساله

روغن را درون قابلمه ریخته پیاز نگینی شده را درون آن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز سبک و شیشه‌ای شد، کرفس نگینی شده، هویج نگینی شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.

چند حبه سیر هم به مواد اضافه کنید. حالا قلم گاو را به مواد پیاز خود اضافه کرده و خوب به همراه پیاز تفت دهید تا عطر سبزیجات به خورد آن برود. مقداری ادویه زردچوبه، تخم گشنیز و فلفل و نمک و زردچوبه به همراه برگ بو به مواد اضافه کنید.

مواد را خوب کف داده تا بوی ادویه‌ ها بلند شود. در ادامه مقداری آب جوش روی قلم‌ ها ریخته تا به خوبی سطح آن را بگیرد. قلم را روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا با حرارت ملایم قلم به خوبی نرم و پخته شود. مدت زمان پخت این پارچه طولانی بوده و 1 تا 2 ساعت زمان می‌ برد. شما باید اجازه دهید تا با حرارت ملایم قلم‌ها پخته شود.

طرز پخت پارچه گاو با نخود:

برای آماده کردن این نوع پا چه روش‌های مختلفی وجود دارد. شما می‌ توانید برای مزه‌ دار کردن پارچه از سبزیجات متنوع و مختلف استفاده کنید. این روش طبخ نیز بسیار ساده است.

پاچه گوساله با نخود

مواد اولیه:

  • نخود: 1 پیمانه
    پاچه گوساله: 2 عدد
    پیاز: 2 عدد
    سیر: 6 حبه
    نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
    برگ بو: 2 عدد

نخودها را از شب قبل خیس کرده و چند مرتبه آن را آن را عوض کنید. حالا پیاز را نگینی کرده درون قابلمه به همراه مقداری روغن تفته پارچه گوساله را اضافه کرده و به همراه پیاز تفت داده، مقداری ادویه ذکر شده و برگ بو را اضافه کنید. بعد از اینکه عطر ادویه‌ ها بلند شد، نخودها را درون قابلمه اضافه کرده و مقداری آب روی آن بریزید.

دستور پخت این پاچه بسیار ساده بوده و شما می توانید با همین دستور ساده کله پاچه خانگی نیز تهیه کنید. این غذای مقوی را در کنار آب لیموی تازه و سبزی نوش جان نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان