ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه رانی زردآلو خانگی؛ خوشمزه، طبیعی و بدون مواد نگهدارنده!

برای داشتن یک نوشیدنی مخصوص خانگی حتما در این بخش با طرز تهیه رانی زردآلو خانگی همراه ما باشید. این نوشیدنی طعم و مزه فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه رانی زردآلو خانگی؛ خوشمزه، طبیعی و بدون مواد نگهدارنده!

رانی یکی از نوشیدنی‌ های محبوب بوده که شما می‌ توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. به عنوان مثال: طرز تهیه رانی زردآلو که مناسب فصل است، را در این بخش آموزش می‌ بینید.

طرز تهیه رانی زردآلو

طرز تهیه رانی زردآلو به روش خانگی:

این نوشیدنی به روش ساده تهیه شده و شما می‌ توانید انواع رانی‌ ها را با همین مراحل تهیه کنید. طرز تهیه رانی شلیل و رانی سیب با رسپی مخصوص را در لینک مطالعه نمایید.

مواد اولیه:

  • زردآلو: 300 گرم
  • آب: 2 پیمانه
  • شکر: 150 گرم
  • رنگ خوراکی: به مقدار لازم

طرز تهیه رانی:

این رانی خنک و خوشمزه را می‌ توانید با یک روش آسان تهیه کرده و نوش جان کنید. ابتدا زردآلوهای با کیفیت و مرغوب را تهیه کرد و بشورید. زردآلو را بعد از شستشو درون آبکش قرار داده تا آب اضافه آن کشیده شود.

زردآلو باید رسیده اما سالم باشد. زردآلوهای کال و یا زردآلوهای بیش از حد له شده می‌ تواند بافت رانی شما را به هم بزند. در زمان شست و شو نیز باید به یک سری از اصول و نکات توجه داشته باشید تا زردآلو بیش از حد له نشده و بافت آن به هم نخورد.

مراحل تهیه رانی زردالو

در ادامه نوبت به خشک کردن و جداسازی زردآلوها می‌ رسد. زردآلو را از دانه جدا کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه زردآلوها را هسته کردی آن را برش بزنید. و از وسط به دو نیم تقسیم کنید. در هنگام جداسازی زردآلو از هسته‌ ها باید به آرامی این کار انجام دهید.

جوشاندن زردآلو درون ظرف باید زردآلوهای خرد شده را درون قابلمه‌ ای ریخته و آن را با آب پر کنید. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. در این بخش نوبت به اضافه کردن شکر می‌ رسد.

مقدار شکر اندازه‌ گیری شده را به درون قابلمه اضافه کنید. به مواد کمی زمان داده تا روی حرارت زردآلوها نرم شود. مقداری از زردآلوها را مزه کنید و در صورتی که نرم استف می‌ توانید آن را از روی حرارت بردارید. برای رنگ بهترین نوشیدنی می‌ توانید با آن چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید.

کف‌ های روی قابلمه را جدا کرده تا نوشیدنی رنگ زلال و شفاف‌ تری بگیرد. کف‌ های موجود روی مواد موجب شده تا نوشیدنی شما کمی کدر شود. حالا نوبت به سرد کردن مواد می‌ رسد.مواد رانی با زردآلو

نوشیدنی را از روی حرارت برداشته و بعد از اینکه سرد شد، درون شیشه‌ های نوشیدنی ریخته و نوش جان کنید. نوشیدنی به همراه تکه‌ های زردآلو بوده و طعم فوق العاد ه‌ای دارد. برای آماده کردن این رانی نیاز به جداسازی پوست زردآلوها ندارید و به همراه پوست زردآلوها را خرد و نگینی کنید.

این نوشیدنی مخصوص و خوشمزه را با دستورهای متنوع می توانید در آرگا آموزش بیینید. این نوشیدنی خانگی را برای وعده های مختلف تهیه کرده و نوش جان کنید. برای دیزاین روی این نوشیدنی می توانید از مقداری زردآلو استفاده کرده یا چند برگ نعناع روی آن قرار دهید. استفاده از نی های تزیینی نیز برای این نوشیدنی فوق العاده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان