ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه رانی انبه با طعم طبیعی در خانه

رانی انبه یکی از نوشیدنی های پرطرفدار و لذت بخش است که به راحتی می توانید آن را در خانه آماده کنید. در این مقاله طرز تهیه رانی انبه را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه رانی انبه با طعم طبیعی در خانه

رانی انبه  علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد ، یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمان ها یا حتی میان وعده ای خوش طعم است. اگر در خانه کودکی دارید که عاشق نوشیدنی های میوه ای است، رانی انبه انتخابی عالی خواهد بود. نکته جالب این است که می توانید رانی انبه را یک ساعت قبل از مصرف آماده کنید و در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که به دنبال دستور تهیه این نوشیدنی هستید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه رانی انبه همراه ما باشید.

طرز تهیه رانی انبه با طعم عالی

برای تهیه رانی انبه خانگی، باید از انبه های رسیده و شیرین استفاده کنید تا طعم آن به بهترین شکل ممکن باشد. این نوشیدنی محبوبیت زیادی دارد و بسیاری از افراد به دلیل وجود تکه های میوه در آن، به این نوشیدنی علاقه دارند و نحوه تهیه آن مانند رانی گلابی و رانی زردآلو  بسیار ساده و راحت است، در ادامه مطلب نحوه تهیه این نوشیدنی را به شما آموزش می دهیم.

 آموزش تهیه رانی انبه

مواد مورد نیاز:

  • انبه رسیده و شیرین: دو عدد
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • آب: یک و نیم لیوان

روش تهیه

در ابتدا انبه ها را با دقت پوست بگیرید. سپس با استفاده از چاقو، انبه ها را از وسط نصف کرده و هسته شان را جدا کنید.

حالا  یکی از انبه ها را به طور کامل له کنید تا پوره ای نرم و یکنواخت به دست آید. انبه دیگر را به قطعات کوچک مکعبی برش بزنید و در یک ظرف مناسب قرار دهید.

در این مرحله، انبه له شده را همراه با شکر و آب در یک قابلمه بریزید. حالا با استفاده از گوشتکوب برقی یا مخلوط کن، مواد را به خوبی ترکیب کنید تا یک مایه یکنواخت حاصل شود و این مایه را برای پنج دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شده و مایع به خوبی با هم ترکیب شود.

در این مرحله، یک صافی یا توری نرم را روی یک ظرف دیگر قرار دهید و مایه رانی را از آن عبور دهید. با استفاده از یک قاشق یا لیسک، مواد را فشار دهید تا عصاره صاف و یکدست به دست آید. این کار باعث می شود که تکه های ریز میوه از مایه جدا شوند و یک رانی صاف و خوش طعم داشته باشید.

در مرحله بعدی نوبت به افزودن تکه های انبه خرد شده می رسد که این تکه ها را به مایه صاف شده اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس، مایه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود.

در مرحله پایانی از طرز تهیه رانی انبه، بعد از گذشت یک ساعت و خنک شدن مایه رانی، آن را در لیوان های سرو بریزید. برای تزئین، می توانید از برش های انبه تازه استفاده کنید و نوشیدنی را به همراه آن ها سرو نمایید. نوش جان.

 نحوه تهیه رانی انبه

نکات مهم

1. میزان شکر بسته به ذائقه شما می تواند متفاوت باشد که بهتر است بعد از پنج دقیقه مخلوط کردن، طعم را بچشید و در صورت نیاز شکر بیشتری اضافه کنید.

2. به جای شکر می توانید از عسل استفاده کنید که طعمی طبیعی تر و کمی متفاوت به نوشیدنی می دهد.

 3. حتماً به مقدار آب توجه کنید. اگر آب زیادی اضافه کنید، رانی شما رقیق و بی مزه خواهد شد. برای هر انبه معمولاً یک و نیم تا دو پیمانه آب کافی است.

4.  اگر می خواهید رانی شما غلیظ تر باشد، می توانید مقدار آب را کمی کاهش دهید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان