ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ترشی پلو مجلسی؛ یک غذای ایرانی خاص و متفاوت

طرز تهیه ترشی پلو که یک پلوی متنوع و ساده است را در این بخش آموزش می بینید. این پلوی خانگی طعم خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه ترشی پلو مجلسی؛ یک غذای ایرانی خاص و متفاوت

برای داشتن پلوهای جدید با رسپی‌ های متنوع می‌ توانید در آرگا ما را دنبال کنید. برای شما علاقه مندان در این قسمت طرز تهیه ترشی پلو با یک دستور ساده را آموزش می‌ دهیم. این پلو مخصوص با رب های دست ساز طعم دار می شود.

طرز تهیه ترشی پلو:

برای داشتن این پلو مخصوص ابتدا باید مرغ را تهیه کنید. مرغ را به همراه مقداری پیاز، فلفل، زردچوبه و کمی نمک روی حرارت گذاشته و کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا با حرارت ملایم مرغ نرم و پخته شود.

ترشی پلو مخصوص

مواد اولیه:

  • مرغ: 1 تکه
  • سیب زمینی: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • زعفران: به مقدار لازم
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • برنج: 2 پیمانه
  • هویج: 1 عدد
  • کشمش: در صورت دلخواه

درون تابه دیگر یک عدد پیاز را به صورت خلالی برش زده و آن را تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی شیشه‌ ای شد، به آن هویج‌ های حلقه‌ ای شده را اضافه نمایید. می‌ توانید سیب زمینی را به صورت جداگانه سرخ کرده یا به صورت نگینی ریز کنید و به همراه مواد پیاز و هویج‌ های خود خوب تفت دهید تا پیازها و سیب زمینی‌ ها سرخ شود.

رسپی ترشی پلو

مرغ آب پز شده را از درون قابلمه خارج کرده و آن را درون مقداری روغن کمی سرخ کنید. در این مرحله مقداری رب انار و رب آلوچه را با یکدیگر ترکیب کرده و به مرغ‌ ها اضافه کرده و به همراه آن تفت دهید. حالا مرغ و رب تفت خورده را به ظرف پیازها اضافه کرده و برای عطر بهتر غذا می‌ توانید مقداری زعفران دم کشیده را روی مرغ و مواد خود اضافه کنید.

برنج را از قبل شسته و به خوبی آبکشی کنید. در ادامه برنج را به همراه آب و مقداری نمک کنار گذاشته تا برنج قد بکشد. درون قابلمه مقداری آب و نمک ریخته و بعد از اینکه آب جوشید برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت زمان دهید تا برنج کمی قد بکشد و در ادامه آن را آبکشی کنید.

کف قابلمه را مقداری روغن ریخته و ته دیگ دلخواه خود را کف آن قرار دهید. مقداری از برنج سفید آبکشی شده را درون قابلمه ریخته و لابلای آن را با مواد مرغ و سیب زمینی‌ های پخته شده پر کنید.

طرز تهیه ترشی مواد

در این مرحله از طرز تهیه ترشی پلو باید پلوی خود را روی حرارت گذاشته و یک دمکن روی درب آن قرار دهید. به مدت 40 دقیقه زمان داده تا پلو شما پخته شود. در ادامه می‌ توانید آن را از روی حرارت برداشته و کمی کره یا روغن باز شده روی آن بریزید و نوش جان کنید.

این پلو محلی و خوشمزه یکی از پلوهای ویژه بوده برای وعده‌ های غذایی مختلف بسیار مناسب می‌ باشد. شما می‌ توانید این پلو با طعم فوق العاده را تهیه کرده و نوش جان کنید.

شما می توانید انواعی از پلوهای مخصوص خانگی را با دستورهای ساده و کاربردی تهیه کرده و نوش جان نمایید. این پلو به دلیل داشتن رب انار و رب آلوچه یک پلوی ترش و خوشمزه است و دستور ساده ای دارد. همچنین می توانید با کلیک روی لینک های مقابل نحوه پخت شیرین پلو تبریزی و هویج پلو با مرغ را نیز ببینید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان