ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ماچا انبه؛ نوشیدنی ترند و سبز این روزها!

برای شما علاقه مندان به نوشیدنی های تابستانی خنک در این بخش طرز تهیه ماچا انبه با یک روش ساده را آموزش می دهیم.

طرز تهیه ماچا انبه؛ نوشیدنی ترند و سبز این روزها!

ماچا یک نوشیدنی ترند و محبوب بوده که این روزها به صورت دمنوش هم تهیه می شود. اما می توانید با مامان انواعی از نوشیدنی های خنک را تهیه کنید. طرز تهیه ماچا انبه مخصوص را با یک دستور در این قسمت آموزش می بینید. این نوشیدنی با یک دستور ساده تهیه می شود.

طرز تهیه ماچا انبه:

این نوشیدنی سبز خامه ای با ترکیبی از میوه ها تهیه شده و طعم بسیار خوشمزه ای دارد. طرز تهیه ماچا لاته و آیس ماچا با دستورهای ساده دیگر را می توانید در لینک هم اموزش ببینید.

ماچا انبه کافی شاپی

مواد اولیه:

  • پودر ماچا: 1 و نیم قاشق چای خوری
  • شیر: 200 میلی لیتر
  • آب داغ: 1 چهارم لیوان
  • انبه: 1 عدد
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • یخ: 3 تکه

طرز تهیه:

ابتدا باید ماچا را پودر کرده و چند مرتبه آن را الک کنید‌. ماچای صاف شده را درون لیوان بریزید. مقداری آب جوشیده روی ماچا ریخته و با استفاده از همزن مخصوص و چوبی آن را هم زده تا به خوبی کف دار شود.

در ادامه مقداری شیر گیاهی یا شیر پرچرب را روی حرارت و بخار گذاشته و به آن کمی بخار دهید. می توانید از دستگاه اسپرسو و فرنچ پرس برای کف دار شدن شیر استفاده کنید.

ماچا انبه خانگی

انبه را به همراه شیر درون میکسر ریخته تا به خوبی میکس شود. همچنین می توانید از آب انبه هم استفاده نمایید. یک لایه ماچا، یک لایه آب انبه و یک لایه شیر فوم دار را روی آن ریخته و تکه های یخ را آن اضافه کنید.

ماچای هم زده را درون لیوان مخصوص ریخته و یا درون یک ماگ بریزید. شیر کف دار شده را به آرامی روی آن ریخته تا سطح شیرینی مخملی شود. برای شیرین کردن نوشیدنی می توانید از مقداری عسل و شکر هم‌ استفاده کنید.

طرز تهیه ماچا انبه به همین سادگی است و می‌توانید یک نوشیدنی خوشمزه ک جذاب با این دستور داشته باشید. در صورت دلخواه مب توانید از تکه های انبه خرد شده هم استفاده کرده که بسیار عالی بوده و طعم بهتری به نوشیدنی خوشمزه شما می دهد. این نوشیدنی فوق العاده را می توانید با نی های بزرگ سرو کرده و از تکه های انبه استفاده کنید که با استفاده از این نی ها سرو ان آسان است.

طرز تهیه ماچا انبه

برای داشتن یک ماچا با عطر و طعم خوب باید ماچا را با آب دمای 70 درجه سانتی گراد تهیه کنید. همچین استفاده از همزن های چوبی بامبو موجب کف کردن این نوشیدنی ها شده که کف دار می شود و طعم بهتری به نوشیدنی شما می دهد.

نکته مهم در تهیه شیر کف دار هم استفاده از بخار داغ می باشد‌. برای این کار می توانید از بخار داغ اسپرسو استفاده کنید. برای آماده کردن این شیرها باید از شیر پرچرب استفاده کرده که به فوم دهی آن کمک می کند.

این نوشیدنی فوق العاده را می توانید به صورت میکس تهیه کرده یا لایه ای اماده کنید. برای لایه ای شدن نوشیدنی باید ابتدا ماچا، انبه و شیر را اضافه کرده و تکه های یخ را روی نوشیدنی بریزید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان