پاستا یک غذای متنوع بوده که در رسپی های مختلفی تهیه می شود. شما در این قسمت با طرز تهیه پاستا و قلمان که یک پاستای سالم و پروتئینی است، آشنا می شوید.
طرز تهیه پاستا با بوقلمون:
این پاستای خوشمزه را می توانید با سس و عصاره بوقلمون تهیه کنید. یک پاستای مقوی و سالم که برای پذیرایی ها نیز مناسب است. شما علاقه مندان با طرز تهیه پاستا کالباس و پاستا گوشت با دستورهای دیگر هم در لینک آشنا خواهید شد.

مواد اولیه:
- گوشت بوقلمون: 200 گرم
- پاستا: 2 پیمانه
- شیر: 3 پیمانه
- نخود فرنگی: 1 دوم پیمانه
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد
- آرد: 2 قاشق غذاخوری
- نان خرد شده: 1 دوم پیمانه
- پنیر چدار: 2 پیمانه
- پودر خردل: 1 قاشق چای خوری
- فلفل و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای داشتن این پاستای خوشمزه ابتدا باید فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا فر در حالت گرم باقی بماند. در ادامه باید پاستاها را درون قابلمه ریخته و بعد از اینکه پاستاها نرم شد، آن را آبکشی کنید.

یک عدد پیاز را به صورت نگینی برش زده و درون تابه به همراه مقدار کره یا روغن تفت دهید. آرد را به پیازهای خود اضافه کرده و تفت داده تا بوی خامی آرد را گرفته شود. شیر را هم در این مرحله به آن اضافه کنید.
مواد را مجدد هم زده تا یک سس غلیظ داشته باشید. پنیر رنده شده یا پنیر چدار را نیز به سس اضافه کرده و بعد از اینکه پنیر به خوبی درون سس باز شد، آن را از روی حرارت بردارید.
گوشت بوقلمون را به خوبی شسته و به صورت نگینی برش بزنید. درون مقداری کره گوشت بوقلمون را تفت داده تا به خوبی پخته شود. نخود فرنگی ها را درون قابلمه برای مدتی آب پز کرده تا نرم شده حالا نخود فرنگی ها را آبکش کرده و به مواد سس پنیری اضافه کنید.

گوشت بوقلمون تفت خورده شده را نیز اضافه نمایید. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و پاستاها را به همراه نان خرد شده کف قالب بریزید. روی آن کمی از سس آماده شده ریخته و یا می توانید سس پاستا را به خوبی ترکیب کرده و بعد درون قالب بریزید.
حالا قالب درون فر قرار داده و بعد از برشته شدن سطح پاستا می توانید آن را از درون فر خارج کنید. طرز تهیه پاستا بوقلمون به همین سادگی است و شما می توانید یک پاستا خوشمزه داشته باشید.
اگر فر ندارید، می توانید مرحله نهایی پخت را در قابلمه انجام دهید. پاستا و پنیرهای آماده شده را با یکدیگر ترکیب کرده درون قابلمه بریزید و درب قابلمه را قرار دهید و بعد از یک ربع آن را از روی حرارت بردارید. این نوع پاستا پروتئینی خوشمزه طعم عالی داشته و یک پاستای مقوی است که می توانید آن را تهیه کنید.