ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی یک میان وعده سالم و خوشمزه

برای شما علاقه مندان به آشپزی های ساده و آسان در این قسمت طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی را قرار داده ایم شما با آموزش تهیه این نان آشنا می شوید.

طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی یک میان وعده سالم و خوشمزه

اگر از علاقه‌ مندان به انواع نان‌ ها و شیرینی‌ های مغزدار هستید، در این قسمت با طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی همراه ما باشید. این نان‌ ها بسیار لطیف خوشمزه بوده و می‌ توانید به عنوان میان وعده سالم تهیه کنید.

طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی خانگی:

این نان‌ های فانتزی و مغزدار در طعم‌ ها و مزه‌ های مختلفی وجود دارد. شما در ادامه مراحل آماده کردن این ران را آموزش می‌ بینید. شما علاقه مندان می توانید با نان سیب و دارچین  و نان شیرمال با دستورهای دیگر هم در لینک آشنا شوید.

طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی

مواد اولیه:

  • آرد سفید: 380 گرم
  • کره: 35 گرم
  • شیر ولرم: 200 گرم
  • نمک: نوک قاشق چای خوری
  • سفیده تخم مرغ: 1 عدد
  • شکر: 50‌ گرم
  • خمیر مایه: 10 گرم
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری

مواد رومال:

  • شیر: 1 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • خامه صبحانه: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا آرد را چند مرتبه الک کرده تا به خوبی سبک شده و بافت لطیفی بگیرد. ارد را درون ظرفی ریخته و آن کمی نمک شکر اضافه کنید. مواد را خوب هم زده تا یکدست شود. مقداری خمیر مایع به مواد آرد خود اضافه کنید.

دستور تهیه نان مغزدار شکلاتی

مواد را مجدد با یکدیگر ترکیب کرده و کمی اسانس وانیل برای عطر بهتر به مواد خود اضافه نمایید. یک عدد سفیده تخم مرغ را درون ظرف جداگانه هم زده تا حجیم شود. تخم مرغ را به مواد آرد خود اضافه کرده و هم بزنید. مقداری شیر به مواد آرد اضافه کرده و هم زده تا ترکیب شما یکدست شود.

بعد از اینکه بافت خمیری شما کاملاً یکدست شد و خمیر به مرحله آماده شدن رسید مقدار کره با آن اضافه کرده و با دست خون ورز دهید تا مواد ترکیب شده و خمیر شما به یک بافت لطیفی برسد.

روی خمیر را با یک سلفون پیچیده و کنار بگذارید تا خمیر حجیم شود. می توانید از یک پارچه نخی برای روی خمیر استفاده کنید. همچنین خمیر را باید در یک محیط گرم قرار دهید تا بافت بهتری بگیرد.

روش پخت نان مغزدار شکلاتی

خمیر حیجم شده را روی سطح آردپاشی باز کرده و چند مرتبه ورز دهید. به اندازه 70 گرم از خمیر برداشته و آن را به چانه‌ های مختلف تقسیم کنید. بعد از اینکه خمیرها را چانه کردید، کنار گذاشته و روی آن یک پارچه بگذارید تا مجدد خمیرها استراحت کند. خمیرها را روی یک ساعت پهن کرده و شکلات سکه‌ای را درون آن بگذارید.

می‌ توانید از مقداری نوتلا برای پر کردن خمیر استفاده کنید. اطراف خمیر را جمع کرده و روی خمیر را با استفاده از مهرهای دلخواه تزیین کنید. حالا مقداری سیاه دانه و دانه کنجد روی خمیرها قرار داده و روی آن را رومال تهیه شده را بزنید.

خمیر را درون فر دمای 200 درجه گذاشته تا به خوبی پخته شود. این نان مخصوص بافت فوق العاده‌ای داشته و می‌ توانید برای یک میان وعده سالم هم آن را تهیه کنید. این نان های مخصوص یک بافت لطیف داشته و می توانید از آرد نانوانی هم برای اماده کردن این نان ها استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان