ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان سالم، خوشمزه و متفاوت

برای شما علاقه مندان به آشپزی های سالم در این بخش طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان خانگی را آموزش می دهیم. این ساندویچ بسیار خوشمزه است.

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان سالم، خوشمزه و متفاوت

برای اینکه ساندویچ‌ های سالم و خانگی داشته باشید، در این قسمت همراه ما بوده در این بخش طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان با یک دستور ساده را به شما آموزش می‌ دهیم.

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان:

این ساندویچ سالم و خوشمزه طعم فوق العاده‌ ای داشته که می‌ توانید در ادامه مراحل تهیه آن را آموزش بگیرید. طرز تهیه ساندویچ بیکن و طرز تهیه ساندویچ نروزی با دستورهای دیگر را در لینک دنبال کنید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان

مواد اولیه:

  • پیاز: 3 عدد
  • پاپریکا و پودر سیر: به مقدار لازم
  • سینه مرغ: 1 عدد
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم
  • روغن: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار: به مقدار لازم
  • بادمجان: 3 عدد

سس بشامل:

  • شیر: 1 لیوان
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل، نمک، آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

یک پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی یا خلالی برش بزنید. پیازها رو درون تابه ریخته و مقداری روغن به آن اضافه کرد و روی حرارت تفت دهید تا پیازها طلایی شود.

دستور ساندویچ مرغ و بادمجان

به پیازهای کاراملی خود مرغ ورقه‌ای که به صورت نازک خرد کرده‌ اید، اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید. برای مزه‌ دار شدن مرغ‌ ها به آن مقداری فلفل، نمک و پودر آویشن و پاپریکا اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ ها بلند شود.

در صورت دلخواه می‌ توانید از مقدار پودر سیر هم استفاده کنید. شما می‌ توانید از قبل مرغ‌ ها را به صورت ورقه‌ای برش زده و به همراه ادویه‌ های ذکر شده مزه‌ دار کنید. بعد از یک ساعت می‌ توانید مرغ ها را برداشته و درون تابه آن را سرخ نمایید.

بادمجان‌ ها را نیز ورقه‌ ای کرده 5 دقیقه درون آب قرار داده تا تلخی آن گرفته شود. شسته آبکشی کنید و درون یک حوله آب اضافی آن را بگیرید. در ادامه باید سس بشامل را آماده کنید.

در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان درون تابه مقداری روغن ریخته و آرد درون آن تفت دهید. بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد، به آن کمی شیر اضافه کنید. کمی سیره رنده شده، فلفل، نمک، آویشن و پودر سیر به مواد افزوده و تفت دهید. مواد را روی حرارت خوب هم زده تا به غلظت مناسب برسد.مواد ساندویچ مرغ و بادمجان

بادمجان‌ ها را نیز سرخ کرده و در ادامه ساندویچ را آماده کنید. درون ساندویچ را خالی کرده روی آن مقداری از سس بشامل بریزید. مرغ‌ های سرخ شده پیاز کاراملی بادمجان سرخ شده را به ترتیب روی یکدیگر قرار داده و در مرحله آخر پنیر چدار را روی آن بگذارید. این سس مخصوص برای سرو انواع فست فود و پیترا و ساندویچ استفاده می شود. شما از این سس برای آماده کردن پاستا هم استفاده می کنید.

ساندویچ را با فول بسته و درون فرد دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیرها باز شود. در ادامه ساندویچ شما آماده بوده و می‌ توانید نوش جان کنید. این ساندویچ مخصوص و خوشمزه با یک دستور ساده تهیه شده و می توانید انواعی دیگر از ساندویچ های خانگی را با همین روش تهیه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان